Hvordan til at designe en rumindretning Online

March 25

Hvordan til at designe en rumindretning Online

Designe en rumindretning online kan give dig en god idé om hvilken type og omfang af møbler vil se godt ud i det pågældende rum. Det kan også hjælpe med at give dig nogle ideer til at ændre dit værelse uden at skulle trække møbler rundt i lokalet. En online værelse layout planner er et simpelt værktøj, der gør dit hjem design meget lettere.

Instruktioner

•Measure dimensioner af det rum, du ønsker at designe et layout til online. Også tage til efterretning af alle ikke-rektangulære dimensioner.

•Ansigt til en online værelse layout-websted (Se ressourcer). Der er mange forskellige værelse layout websteder; Bedre boliger og haver room designer er et omfattende og stor for begyndere.

•Klik på "Rummets størrelse" og skriv dit værelse dimensioner, vælg derefter "Arkitektur", hvis du har brug at ændre formen af rum. Hvis du vil ændre placeringen af en væg eller dør, klik og træk det til værelse layout plads i arkitektur menuen.

•Begin tilføje møbler ved at klikke på menuen "Møbler". Se gennem kataloger til at finde møbler, som du kan lide eller der svarer til dine eksisterende møbler, og træk det til feltet layout.

•Flyt møbler og andre elementer rundt i rummet og sted dem som du se passer. Du kan rotere møbler ved at klikke på et element og trække den cirkulær pil, der vises i den ønskede vinkel. Du kan også forstørre eller formindske møbler ved hjælp af boksene træk på hjørnet af hvert stykke. Klik på "Info" under hvert stykke af møbler til at se sin endelige dimensioner.

•Spar og/eller udskrive dit værelse layout, når du er færdig, for fremtidig reference.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com