Hvordan til at designe en rustik indhegnet have

November 5

Hvordan til at designe en rustik indhegnet have

Rustik haver skabe en illusion af vildskaben skov i et kontrolleret rum. Den moderne rustikke garden sender tankerne tilbage til tidspunkter, hvor der mere naturlige materialer end menneskeskabte. Det bør have en blid og afslappende atmosfære. Når du designer din rustikke haven, arbejde med det land, du har, indarbejde skråninger eller andre uhensigtsmæssige funktioner i designet til at gøre den færdig haven ser så naturligt som muligt.

Instruktioner

•Measure din haverum eller plads i gården, hvor du vil oprette den rustikke område.

•Vælg og installere din indhegning. Rustikt hegn som regel betyder træ hegn med en mere naturlig element end traditionelle hegn paneler. Eksempler på rustikt hegn pilefletning hegn, split jernbane hegn og stakitter. Fancy smedejern hegn kan også ser rustikke, når det har skriftruller og bøjninger.

•Decide på en haven layout. Vælg områder for blomstrende planter, træer, køkkenhaver, siddepladser og gangbroer. Basere beslutninger for planter på hvor meget sol og dræning landet har og pladsen du har til rådighed. Tegne en skala plan på papir, ved hjælp af din område målinger som en guide til hvor du skal placere haven elementer.

•Kontrollér lister over planter, der vil vokse i de betingelser, du har og beslutte, hvorvidt du ønsker et træ. Træer giver skygge og struktur til en have og tilføje til den rustikke appel hvis du bygge en plads omkring et modne træ. Et alternativ er at tilføje et bord og stole under grenene af et stort træ.

•Sæt willow espalier mod vægge for slyngplanter og give klatring grøntsager willow pæle eller stativer for støtte. Holde den rustikke tema ved hjælp af kun naturlige materialer i haven i stedet for plastik eller menneskeskabte materialer.

• Giv stier en rustik ved hjælp af crazy brolægning, hjemmelavet mosaikker eller fliser i stier og terrasser, eller bruge naturlige sandsten. Gøre trædesten fra log skiver og lægge mulched bark omkring blomsterbede at undertrykke ukrudt og bidrage til at bevare fugt.

Tips & advarsler

  • Træ buer over hegnet gateways eller Dorne bygget over siddepladser områder har rustikke charme, når de er dækket i klatring blomstrende planter i løbet af sommeren.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com