Hvordan til at designe en sammensatte hjem

October 17

Hvordan til at designe en sammensatte hjem

En familie sammensatte kan bestå af en året rundt bopæl eller et sommer hjem hvor familien kan samles. Når du designer en familie sammensatte, tage flere faktorer i betragtning.

Instruktioner

•Tag hensyn det land, hvor du ønsker at opbygge din familie sammensatte. Lå på jorden, mængden af jord og konstruktion fællesskabskoder alle diktere størrelser af bygningerne og om du kan bygge en eller mange strukturer.

•Consider stil med den familie sammensatte. Hvis stoffet er beliggende i et historisk område--som en ældre Fællesskabet på kanten af havet eller en sø--så designe en bygning eller serie af bygninger, der passer dem i området. Hvis stoffet er ud vest, eller op i bjergene, så en mere rustik stil vil gøre.

•Decide hvilken slags familie sammensatte du ønsker at bygge; for eksempel, om det vil være en stor bygning hvor mange familier kan bo, eller en samling af hytter omkring en hovedbygning.

•Work på byggeplaner. Hvis det gonna være en enkelt stor bygning, tage hensyn til antallet af familier, der kan bo på sammensat, på én gang, og også give mulighed for flere mennesker som familierne udvide.

•Plan fælles områder. Disse kan være inde i eller uden for sådanne store dæk eller terrasser udenfor og kombination spisestuer/køkkener på indersiden.

•Plan soveværelser for den familie sammensatte. Hvis du bygger en stor struktur som en familie sammensatte, skal du sørge for nogle soveværelser på første sal, der er tilgængelige for ældre familiemedlemmer eller familier med unge børn. Værelserne varierer i størrelse, som dem, der rumme et par og de pågældende house fire eller flere personer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com