Hvordan til at designe en seng hovedgærde & sidefod

September 21

Hvordan til at designe en seng hovedgærde & sidefod

En ny hovedgærde og sidefod kan forbedre udseendet af næsten ethvert soveværelse. Et sådant projekt kan involvere en meget grundlæggende tilgang, som dækker krydsfiner med stof, læder eller vinyl. En anden mulighed er at male noget kunstnerisk på et træ hovedgavl og footboard. Udseendet af de nye stykker skal harmonere med rummet og ikke overmande de andre møbler. Hvis rummet har brug for nogle pizazz, kan hovedgærdet tjene som knudepunkt.

Instruktioner

•Sketch en tegning af dit soveværelse med møbler placering. Tegne sengen fra forskellige vinkler for at afgøre, om du vil vedhæfte hovedgærdet direkte til væggen eller til sengeramme. Overveje at gøre hovedgærdet nå hele vejen til området loft for en dristigere erklæring.

•Measure området i væggen hovedgærde vil tage. Finde ud af hvis du hovedgærdet til at være firkantede off eller afrundet foroven på begge sider. Lave et mønster ud af et stort stykke papir, og tape det let til væggen. Hvis størrelsen er korrekte, spore design til 3/4-tommer krydsfiner. Gør det samme for afsnittet footboard. Brug to tykkelser af krydsfiner til både hovedgavl og footboard, hvis du vil tungere og større stykker.

•Klippe krydsfiner ved at lægge hver brik på gulvet. Sætte two-by-four brædder under krydsfiner til at hæve den op til opskæring. Brug en runde-bladet elektrisk sav til at skære det design, du har indtegnet på hvert stykke. Sæt vinge 1/4 tommer dybere end tykkelsen af træ. Arbejde langsomt og jævnt, så bladet ikke vil fange på træ og skære en flænge. Trække på hjælp fra en eller flere personer til at hjælpe dig med at holde træet på plads til at skære. Bruge en tabel saw i stedet, hvis du er dygtig til at bruge en. Laminat to hovedgærde designs og to footboard designs ryg mod ryg til dobbelt tykkelse ved hjælp af træ lim og C-klemmer, hvis du ønsker.

•Staple skum plader forsvarligt på krydsfiner eller hovedgærde overfladen på alle overflader til pad hovedgærde. Dække polstring med materiale efter eget valg. Skær materiale til at passe Hovedgavlene og dens tykkelse forlader 5/8-inch sømme. Sy på den forkerte side ved hjælp af polstring-styrke nåle på symaskinen. Gå over sømmene to gange for dobbelt styrke. Trimme alle overskydende i sømme områder, forlader en 1/4-inch margen. Drej til højre og slip dækken ned over hovedgærdet. Sikre materiale på bagsiden af hovedgærde med messing stifter naglet i sted ned en tomme fra toppen.

•Dæk footboard at matche hovedgærdet, men sikkert med kun én messing tack på hver side. Søm en messing tack på hver oversiden af den footboard, der vender ud mod madrassen. Træk derefter stof stramt ned til bunden områder af hovedgavl og footboard. Korte sikkert langs bunden hvor det ikke vil vise. Skrue metal hardware til bunden af hovedgærde til vedhæftning til den sengeramme. Tillægge footboard, samt hardware. Spørge nogen til at hjælpe dig med at løfte hovedgavl og footboard på plads til at vedhæfte.

Tips & advarsler

  • Nail metal scrollwork eller specielle metal rører på forsiden af hovedgærdet. Købe guld eller sølv dekorative hardware, der vil matche enten guld eller sølv metal sconces fastgjort til væggen på hver side af hovedgærde. Denne teknik virker bedst på læderbetrukne eller vinyl hovedgærder. Brug skruer længe nok til at holde metal trim sikkert på plads på krydsfiner struktur. Du ønsker ikke noget afsporet på sengen.
  • Hvis du beslutter at sikre hovedgærde direkte til væggen, din seng, vil sandsynligvis se mærkeligt med en vedhæftet footboard. Overvej at bruge hovedgærde, kun hvis du lægger det på væggen. Sørg for hardwaren er sikker at undgå skade eller skade.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com