Hvordan til at designe en sofistikeret stue

June 18

Din stue er mere end bare et sted for dig at hilse gæsterne i; Det er det vigtigste område af dit hjem, en, der afspejler din personlighed og imponerer dine besøgende. En passende kombination af fantasi og smagfuld accessorizing kan gøre et uudsletteligt indtryk på alle, der træder ind i dit hjem.

Instruktioner

•Opt for højere lofter og større vinduer til din stue til at give det en mere statelige outlook. Symmetri er vigtige her for at oprette der tilføjet indvirkning. Farveskemaet bør afspejle storhed---skabe knudepunkter i lysere farver til at fremhæve bestemte dele og koncentrere sig om belysning samt.

•Kontrollér benytte en showcase området, fordi denne type af stuen er beregnet til at imponere. Indsamle dine værdifulde trofæer og kuriositeter og vise dem en fremtrædende plads, men ikke fylder det med små elementer, der ikke vil blive set. Bortset fra showcase, Anbring ikke nogen varer eller kids legetøj på nogen af tabellerne center eller side af lokalet, da det kunne give rummet et "levede i" kig, snarere end en sofistikeret en.

•Vælg udsmykkede lysekroner med krystaller, der reflekterer lyset. Fokus på overflod, som opnås gennem rene vandrette flader, store majestætiske sofaer, mellemstore over udsmykkede billedrammer og lyse belysning.

•Measure den plads, du ønsker for at udfylde før du køber møbler. Beregne døren gynger og trafikmønstre (området løsøre i rummet), således at møbler passer korrekt. Når du vælger sofaen, tjekke for siddekomfort, at sikre, at dine fødder rører jorden, når du er i en siddende stilling.

•Kontroller at du klart har afgrænset området omsætning som placering af møbler tager på afgørende betydning i den geografiske fordeling af rummet. Hvis din trafik flow er åben og du finder dig selv skære gennem siddepladser områder mens du flytter, skal du bruge løbere til at definere veje.

Forpakket en attraktiv sofabord til at låne en sofistikeret ånd til stuen. Moderne design kræver en straight, enkel linjer, der tager minimal plads og ansætte en blanding af stål, træ og glas. Formen skal være forholdsmæssige, både til din stue og sofaen, der er placeret bag det. Ikke fylder op dit center bord som dette vil skjule sin skønhed Placere tabellen center mindst 18 inches fra sofaen.

Tips & advarsler

  • At de-clutter din stue for at tilføje et niveau af raffinement. Vær ikke bange for at indgyde farve ind i din stue---det kan oplive hele rummet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com