Hvordan til at designe en Solar Passivhus

November 26

Princippet om passiv solvarme og køling ligger i retning af huset på webstedet og den strategiske placering af strukturelle elementer, især windows. I overensstemmelse med disse faktorer er udformningen af et passivhus solar afhængige af regionale placering, landskabsdesign og homeowner's særlige behov. Passiv solvarme er opvarmning, i og for sig selv, praksis med at bruge solens naturlige varme og de sæsonbestemte Skift til at opvarme og afkøle et hjem uden mekaniske systemer. For praktiske formål, men har mange solar passiv designet hjem en mekanisk system installeret inden for struktur til at fungere som backup.

Instruktioner

•Consider den samlede klima i regionen. I koldere nordlige regioner er passiv solvarme design afhængige af direkte varme gevinst fra solen om vinteren. I varmere klimaer, bør den passive design omfatter indirekte varme gevinst.

•Plan strukturelle form af huset. Et hjem ved hjælp af solenergi passiv opvarmning/afkøling bør udformes, giver mulighed for fuld eksponering mod syd. Hjemmet, skal derefter, aflange og sat på en øst/vest-aksen. Dette maksimerer de sydlige og nordlige engagementer og minimerer de øst- og vestkysten engagementer.

•Brug et skrånende tag at minimere varmetab. Hældning taget nedad fra syd til nord. I koldere himmelstrøg kan på nordsiden af huset bygges ind i en bjergside for yderligere at mindske varmetabet. I varmere regioner, behøver hældningen ikke være så svær.

•Brug glaseret windows som en sydlige væg. Solen følger sydsiden stier, så direkte om varme gevinst eller indirekte varme gevinst er brugt, eksponeringen skal være sydlige. I koldere klimaer mulighed vinklet windows for mere varme gevinst i vintermånederne.

•Indstil om at bruge direkte varme gevinst eller indirekte varme vinde metoder. Direkte varme gevinst udnytter interiøret i hjemmet til at konvertere solvarme til termisk energi. Solens varme absorberes i vægge og gulve og udstråler udad i kraterets.

Indirekte varme gevinst udnytter en konvektion proces som termisk lagring bruges. Et lagersystem, som en mørk farvet betonvæg ligger mellem den sydlige bred af windows og indretning af hjemmet. Væggen gemmer solenergi, dispensering det kun når indvendige temperatur falder under omgivende temperaturer.

•Indstil materialer til interiør og eksteriør af hjemmet. For solar passive systemer tjener beton eller blok som fremragende materialer. Disse materialer kan lagre solenergi og sprede det uden mekanisk hjælp.

•Consider passende landskabspleje. Landskabspleje bør omfatte kun indfødte planter. Træer bør give mulighed for fuld eksponering i vinteren og giver skygge om sommeren. Haver bør plantes tæt på de sydlige windows til at absorbere solens energi i sommer.

•Expect til at leve i en åben grundplan. Solar passive systemer er afhængig af eksponering under indenrigsministeriet for solens stråler. Levende rum skal være åben for den sydlige eksponering. Soveværelser og badeværelser bør ansætte clerestory vinduer og udluftning for at give mulighed for opvarmning og afkøling.

Tips & advarsler

  • Konsultere en arkitekt, der har specialiseret sig i solenergi design før man investerer i et websted.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com