Hvordan til at designe en sommerfugl haven i Florida

December 22

Hvordan til at designe en sommerfugl haven i Florida

Opbygning af en sommerfuglehave er en miljømæssig gestus, der er så givende til haven designer som for sommerfugle. I Florida mener de subtropiske og varm tempereret klima, du kan have sommerfugle i haven året rundt. Nogle af de mest spektakulære vingede insekter overalt, spicebush swallowtails, for eksempel, er glade for at udleve deres hele farverige livscyklus i en venlig habitat i en baggård.

Instruktioner

•Medtagelse voksen og larver værtsplanter. Ikke bare være en stop-af på den store udvandring motorvej. Være en settle-i-for-the-sæsonen destination. Plante buske og blomster der giver nektar for voksen sommerfugle samt de planter, de elsker at overlade deres æg på. Buddleia eller butterfly buske, er favorit nektar stop for de fleste arter. Monarker lægge deres æg på milkweed planter. Pipevine swallowtails bruge Virginia snakeroot og alle pipevine planter som værtsplanter.

•Vælg indfødte planter have larver lykkeligt gumlede væk og lyse sommerfugle flagrede omkring blomsterne. De fleste af de larve favoritter er indfødte, og alle de indfødte sommerfugl planter vil vokse og overleve bedre end eksotiske import. Plante sassafras og spicebush at tiltrække prangende spicebush swallowtails. Invitere andre swallowtails med vilde kalk, fælles rue, chokecherry, tulip træer, pipevine, paw poter og persille. Oprette fodring stationer begunstiget nektar planter som butterfly bush, hibiscus, salvia, milkweed, day liljer og coneflowers.

•Plant høj og lav og glem ikke den midterste højde for at skabe mikroklimaer for en bred vifte af sommerfugle. Buddleia buske vil vokse så høj som 10 eller flere fødder. Rue vokser fra 3 til 5 fod høje. Dag liljer er kortere stadig og persille er lav og busket. Insekter vil svæve på forskellige niveauer for en række årsager, fra overfyldte nektar steder for sol eller skygge til beskyttelse mod eksponering for rovdyr. Brug horisontal skår af planter, lodret klatring vinstokke som kaprifolier og tætte beplantninger at skabe læ. Sommerfugle er højt på listen godbid for mange fugle og firben. Variation i plantning betyder, at alle får en fair skudt på middag og overlevelse at flagre ved en anden dag.

•Vælg nogle planter for deres hue og nogle for forme for at behage alle besøgende. Sommerfugle er et vidunder af farve og form, og så er planterne de elsker bedst. Sommerfugle med en lange Snabel, påfyldningsrør bruges til at suge nektar, foretrækker tube-formede blomster, der ikke er plukket af bare nogen. Lokke masser af små sommerfugle med Smørrebrød blomster, ligesom Gerbera tusindfryd, der gør det let at komme til nektaren. Husk, at sommerfugle ikke er farveblinde. De er guider til at spotte farverne af deres foretrukne fødevarer så plante for masser af farve i din sommerfuglehave. Røde, lyserøde og lilla tiltrækker sommerfugle og kolibrier. Sommerfugle som også blå, gule, orange og hvide blomster.

•Tilføj en vand-funktionen og nogle soler sig steder. En simpel boblende springvand lokker den rigtige slags insekter til en sommerfuglehave. Undgå myg fra lægge æg ved at holde vandet flytning. Holde vandet renere med den konstante beluftning af springvandet. Sommerfugle har brug for vand og de bliver aborre på kanten af et bassin og sip. Give en varm soler sig rock i solen og du vil finde dem tager en pause på det midt på dagen. Skabe flere muligheder for at opfylde alle behov, sommerfugle, og du vil nyde generationer af sarte skønhed sæson efter sæson.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com