Hvordan til at designe en sort & hvid interiør

January 10

Hvordan til at designe en sort & hvid interiør

En sort og hvid indretning skaber en visuelt dramatiske plads. Hvordan du kombinere og understrege de to neutrale bestemmer, om hjemmet tager på den slanke look af en New York lejlighed eller en eklektisk sommerhus casual look. Ved at bestemme den følelse du gerne værelser til at fremkalde, vil slå sig ned på den rigtige kombination til at fremhæve de stærke sider ved dit space.

Instruktioner

•Opret en dramatisk udseende ved at male en vigtigste væg i rummet, enten sort eller hvid. Dette bliver den fokale væg. Derefter male de andre mure den modsatte farve. Hænge sort / hvide fotos i hvide eller sorte rammer på fokale væggen. Du kan oprette en fokal væg eller understrege en naturligt forekommende såsom en pejs væggen.

•Paint trim i et overvejende sorte rum hvid og gøre modsat for en hvid rum til at skabe visuelle kontrast.

•Lay en sort / hvid mønstret tæppe foran den fokale mur. Vælg et mønster du finde tiltalende, såsom et stort blomster eller paisley print. Dette både præmisser rummet visuelt og giver nogle variation på de sorte og hvide tema.

•Tilvejebringelse en visuel anker for tungere stykker af møbler. Placer en sofa eller stole rundt om et tæppe. Hvis du har lagt et tæppe i et soveværelse, center bed på den.

•Vælg møbler med sort eller hvid polstring. Hvis du udsmykning et bed, kigge efter en reversibel dyne med én side solid sort og andre solid hvid. Dette giver kontrast, når du fold ned den øverste del at gøre sengen.

•Tilføj sorte og hvide dekorative puder til en sort sofa, et hvidt vindue box eller en sort og hvid seng. Skabe mere visuel interesse ved at blande og matche mønstre på puder. Sort og hvid farve ordningen vil give visuelle uafgjort mellem designelementer, selv hvis du blander kontrasterende mønstre som paisley og striber.

•Paint de forsænkede alkover i en hvid væg sort. Kig efter hvide kunst stykker keramik eller skulptur til at vise inde i dem. Hvis du har ingen alkover, tilbyde indbygget hylder også en dramatisk indstilling.

Hæng sort / hvid mønstret gardiner. Vælg en valance solid sort eller hvid.

•Look for karakteristiske sorte eller hvide tilbehør som en gammeldags kjole dummy eller håndmalede reklameskilte.

Tips & advarsler

  • Et værelse, der er overvejende sort i stedet for hvid vil have en darkly elegant look. Hvid kan være elegant og sofistikeret, samt, men på en anden måde. Når du designer et værelse, afgøre fra starten hvilken farve du ønsker at dominere. Brug enten sort eller hvid som din vigtigste farve og andre nuance som accent for den mest dramatiske effekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com