Hvordan til at designe en stor værelse

April 20

Hvordan til at designe en stor værelse

Familier kan tilbringe en stor del af deres dag i store værelser, der tjener som MP rum for deres levende og underholdning behov. Rummet kan indeholde hjem teatre, living room møbler, legeområder og endda hjem kontorlokaler. Designe en stor værelse kræver overvejelse af en families skiftende behov, med omhyggelig opmærksomhed hvordan enkelte familiemedlemmer vil bruge rummet. Med planlægning og fleksibilitet, kan en stor stue blive en elsket område af huset, hvor en familie kan spille og vokse sammen.

Instruktioner

•Sketch ud af en plantegning, der viser, hvordan du vil afsnittet rummet. Tegne simple rektangler repræsenterer store stykker af inventar, ikke bekymre sig om skala. Sørg for der er plads til hvert familiemedlem interesser. For eksempel, hvis din familie er fuld af film buffs, orlov rigelig plads til en Hjemmebiografsystem, men hvis din familie omfatter flere børn, giver plads til en spille-området og legetøj opbevaring.

•Paint værelse en farve, der er subtil og afslappende til hele familien. Det store rum er både et område for familien og en underholdning sted for gæster, så sørg for at farverne er glædeligt, at voksne besøgende; ikke bare tage højde for de lysere farver, et barn kan anmode om.

•Arrange opholds- og andre møbler i forskellige sektioner efter din plantegning. Justere afhængigt af eventuelle faktorer, du kan have forladt ud af din plan, såsom belysning eller plads. Prøv at arrangere stue møbler på en måde, der fremmer samtale, og overveje at adskille din hjemmebiograf møbler fra hvor du gerne vil samtale eller kontemplation skal finde sted. For eksempel, konfigurere en sofa og loveseat omkring tv, men sætte et par lænestole og en bogreol i en separat hjørne af rummet for en rolig og hyggelig læsning eller samtale nook.

•Placer tv'et et sted, hvor det er synligt endnu ikke distraherende. Skjul kabler så meget som muligt, ved hjælp af hjemmebiograf reoler eller kabel-arrangørerne til at holde kablerne fra bliver sammenfiltrede. Hvis der ikke er plads nok til en hjemmebiograf enhed, bruge væg beslag til at hænge et fladskærms-tv på væggen; flere beslag sorter er tilgængelige på de fleste elektroniske butikker.

•Tilføj gulv og tabellen lamper til tilgængelige overflader hvis ingen overhead belysning er tilgængelige. God belysning er nødvendige for læsning eller andre detaljerede opgaver.

•Indstil op aflægningspladerne og kufferter for bøger, dvd'er, eller legetøj, du måtte have. Vægmonterede hylder kan anvendes, hvis der er lidt gulvplads.

Tips & advarsler

  • Vær ikke bange for at gå på kompromis på hvordan rummet bruges. Du ønsker ikke hele dit store værelse skal være en børneleg plads, men du også ønsker ikke børn at føle sig alt for skræmt af pladsen, hvis du har mange unge besøgende. Finde en balance, der passer til både voksne og børn smag.
  • Adskille enhver hjem kontorlokaler fra underholdningsplads i det store rum at undgå distraktioner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com