Hvordan til at designe en stue på et stramt Budget

May 30

Designe en stue på et budget kan virke som en skræmmende opgave, men ved at besøge de mange loppemarkeder, auktioner, Genbrugsbutikker og tag salg i dit område, vil du finde mange af dine vigtigste møbler på et budget-venlige priser. Bruge forskellige snedighed færdigheder til at skabe den smukke stue af dine drømme på et budget. Du vil blive overrasket over hvor nemt det er at opnå og du vil være stolt af at vise resultaterne til familie og venner.

Instruktioner

•Tag alt ud af stuen og male væggene. Maling er billig og hvis du er villig til at være fleksible, de fleste butikker har rest maling. Disse er normalt maling at kunde beordret til at have blandet og derefter kunne ikke lide farven. Du kan finde lige den rigtige nuance til dit værelse til en brøkdel af omkostninger, at holde dig inden for et budget.

•Tag målinger af din stue. Måle døre, vinduer, mellemrum mellem døre og vinduer og loftshøjde. Hvis du vil bruge nogen af dine eksisterende møbler, måle disse stykker også. Samle farveeksempler til dit design. Disse behøver ikke nødvendigvis at være stof. Gratis farve prøven kort fra maling store eller små genstande omkring dit hjem, der har en ønskede nuance, du forsøger at indarbejde på værelset vil arbejde.

•Kontrollér en liste på loppemarked, Genbrugsbutikker, tag salg og auktioner i dit område. Køb med en ønskeliste af elementer, som du leder efter, men være fleksibel, stof og maling er en billig måde at ordne en mindre-end-perfekte finde. Tag et målebånd til at måle elementerne og Sammenlign dine målinger, som du tog hjemmefra. Dette vil sikre, at du ikke ender med noget, der ikke er kommer til at passe dit space.

•Kontrollér slip dækker fra store stykker stof. Enten drapere dine stole eller sofa med disse materialer eller sy en slip cover med disse materialer. Sy nem pude dækker ved hjælp af rester af stof til at matche din indretning. Gardin paneler, der har grundlæggende i farve og tekstur kan let ændres. Besøg en lokal carpet butikken og spørger om tæppe rester. For en brøkdel af udgifterne til et nyt område tæppe, kan du have kanterne af et tæppe rest bundet.

•Repaint eller Autolakering ende tabeller og et sofabord til at matche indretningen. Tilføje træ eller metal applikationerne, medaljoner eller polstring stifter at give din stykker, at ekstra smule personlighed.

•Opret illustrationer til din stue på et budget, ved hjælp af de gamle rammer fra forældede billeder og malerier. Disse rammer er ikke svært at finde, hvis du kan kigge forbi kunsten og se billeder. Male eller refinish rammer og placere stof eller tapet prøver inde for vidunderlige kunst. Små samleobjekter kan også udformes og det vil få dem ud af din skuffer og skabe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com