Hvordan til at designe en tændte reol

December 27

Hvordan til at designe en tændte reol

Hvis du leder efter en måde at vise dine mest værdsatte emner, kan en tændte reol være et glimrende valg. En tændte reol kan give et elegant udseende til ethvert rum, samtidig giver et sikkert sted at gemme og vise din skatte. Du kan endda vælge en glas-front tændte reol komplet med en lås til at holde disse varer sikkert uden at skjule dem væk. Designe den rigtige tændte reolen betyder ser på de varer, du har til at vise og indarbejde disse elementer i dine planer.

Instruktioner

•Vælg de elementer, du vil have vist i din oplyste reol. Du kan bruge en tændte reol til stort set alt, fra din gamle high school og college trofæer til den fine Kina din svigermor gav dig på dit bryllup.

•Measure de elementer, du planlægger at vise en fremtrædende plads i den tændte reol. Design hylder til at rumme de større ting og giver masser af visningsplads.

•Decide hvordan du ønsker at bruge de resterende hylder. Nogle mennesker bruger en tændte reolen rent for at fremvise deres familie arvestykker, særlige fotografier og andre erindringer. Andre bruge den øverste del af reolen hertil, mens at forbeholde de resterende hylder for fine hardcover bøger og lignende varer.

•Anvend en kvalitet belysning fastholdelsesanordningen, som vil fremvise den reol indholdet. Hvis du planlægger at bruge hele reolen til visning, skal du bygge i flere lys barer til at levere den nødvendige belysning. Hvis du foretrækker at bruge toppen af stykket som et udstillingsvindue og nederst til at holde bøger, skal du muligvis kun én eller to lys barer.

•Tilføj justerbare hylder til reol, eller kigge efter en reol, der allerede har mulighed for at flytte hylderne op og ned. Justerbare hylder tillade dig at flytte elementerne og oprette en skiftende udstilling af familie keepsakes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com