Hvordan til at designe en tapning værelse

November 19

En veldesignet phlebotomy værelse er en nødvendighed for enhver medicinsk center. Mennesker er i et phlebotomy rum med deres blod, trukket, så det skal være et sted, der inspirerer en patient skal tillidsfuldt og afslappet og et sted, der besidder alle de nødvendige værktøjer til phlebotomist. Sikkerhed er også en vigtig overvejelse i udformningen af denne slags værelse. Rummet skal være en kombination af komfort og funktion. En lille smule planlægning vil gå en lang vej mod at gøre værelset tapning, effektiv og behagelig.

Instruktioner

Hvordan til at designe en tapning værelse

•Vælge et værelse, der er stort nok, og Placer det nødvendige antal phlebotomy stole langt nok væk fra hinanden for at sikre nem adgang til alle sider af stolen. Placere et arbejdsbord ud for hver stol. Der bør også være mindst en vask i rummet og hånd sanitizer placeret indlysende steder.

•Sæt en rullende skammel for hver tapning stol på værelset. Sørg for at placere en skarpe container på hver stol, enten væg monteret eller på arbejdsbord. Tilføj en kasse handsker i hver størrelse til tabellen samt en reagensglas rack og mærkning penne.

•Stock hvert arbejdsbord med tourniquets, børn og voksne blod indsamling rør, lancetter, nåle af alle størrelser, sprøjter, alkohol puder, jod, gaze og sterile og papir tape.

•Sørg for, at den opbevaringsskab er fyldt med blod kultur flasker, filtrerpapir, en sprayflaske med en blegemiddel og vand løsning, blodtryk manchetter, stetoskoper, stopure og kæde af beviser former.

•Den værelse bør indeholde et køleskab til prøver og én til forfriskninger. Rummet bør have en fryser, der holder et par icepacks, der kan bruges i tilfælde af en patient føler sig svage, eller hvis de blå mærker. Forfriskning køleskabet skal være fyldt med appelsin og æble juice. Der bør også være cookies på side.

Tips & advarsler

  • Aldrig holde nåle ud i åbne. Der kun tjener til at forstyrre patienter og er en fare. Tilføjer nogle afslappende landskab billeder til væggene kan bidrage til at gøre det en mere behagelig plads. Undgå at bruge nogen form for Luftfrisker eller parfume i rummet, fordi nogle mennesker er allergiske over for dufte. Tilføje et fjernsyn, hvis plads tillader for at give patienter en afledningsmanøvre. Husk på at værelset phlebotomy uanset hvor dejligt er, du kan stadig have ulykkelige patienter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com