Hvordan til at designe en teenage drengs soveværelse

May 28

Hvordan til at designe en teenage drengs soveværelse

Som din lille dreng vokser ind i en teenager ændres hans behov og kan lide. Han vil ikke længere hylder fuld af legetøj og udstoppede dyr, men derimod en mere voksen værelse med stil. En teenage dreng typisk har en travl hverdag mellem skole, venner og aktiviteter, så sit soveværelse bør være både funktionel og cool.

Instruktioner

Hvordan til at designe en teenage drengs soveværelse

•Fjern alle møbler og eksisterende elementer så at rummet er tom. Repaint vægge med en lys farve ved hjælp af en rulle, hvilket gør det en hurtigere job. Bare hæld maling i en bakke, dyppe din roller i det og roll maling jævnt på væggene. Brug en pensel eller edger for at få de områder, du ikke kan få med roller, som trim og hjørner. Lad det tørre.

•Paint trim omkring vinduer og døråbninger ved hjælp af et paintbrush og den anden maling farve--- og det behøver ikke at være hvid. Vælg enhver farve, du tror, din teenager ønsker. Det kan endda sammenstød med væggen farve uden at skabe et problem, som teen drenge som farve sammenstød. Afslutte trim og derefter gøre døre og kickboards. Tillad den anden farve til tørre. For at gøre det endnu mere sjovt, male loftet en tredje farve.

•Applicer væggen grænsen og tillade en time at indstille. Bringe de væsentlige stykker af møbler tilbage ind i stuen Når malingen er tørret i 24 timer. Hænge plakater og vægkunst, der er sjov og repræsenterer ting din teenager elsker fra naturen og snavs cykler til ydre rum, teknologi, musik og sport.

•Sæt den nye seng på sengen og hænge de nye gardiner, så bringe din teenager 's andre elementer tilbage ind i stuen. Arrangere dem pænt, tilføje opbevaringsbeholdere til rummet, hvis det er nødvendigt. Angive de almindeligt anvendte varer på hylder for at vise dem og gemme legetøj og andre varer, din teenager stadig ønsker at beholde, men ikke længere bruger ude af syne. Bestanden skrivebord med kuglepenne, blyanter, papir, notesbøger og andre skoleartikler. Han vil bruge dem, hvis de er der. Sørg for at vise alle hans bøger på en hylde eller karmen, fordi hvis de er i syne han vil læse dem oftere.

•Når alt er tilbage i rummet og pænt arrangeret det er tid til at kalde ham og se, hvad han tænker.

Tips & advarsler

  • Gøre dette med din teenage dreng til at undervise ham nogle grundlæggende færdigheder og til at gøre det særligt.
  • Ventilere rummet godt når du maler. Ikke tillader din teenager til at sove i værelse i mindst 24 timer efter du er færdig maleri.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com