Hvordan til at designe en Toddler legerum

March 14

Hvis du er en ny mor med et ekstra værelse i dit hjem, overveje at oprette en speciel plads til dit barn. Et legerum er en kid-venlige rum, der leverer småbørn med en kreativ afsætningsmulighed hvor de frit kan udtrykke sig. Buksetrold legerum er også nyttigt for små partier og spille datoer. En ideel legerum funktioner godt for forældre og barn, og omhyggeligt adresser design, opbevaring og underholdning.

Instruktioner

•Think af et tema. Hvis dit barn har en yndlings tv-show eller tegn, der kan være et godt sted at starte. Du kan også overveje at oprette et tema omkring barnets alder, yndlingsdyr, aktivitet eller farve. Vælg en maling og grænsen.

•Opret en plantegning. Omfatte, hvor du vil sætte store ting som borde, bogreoler og legetøj placeringer, såvel som enhver reoler, du planlægger at montere på vægge. Når du har en plan, Begynd at male, tapet og/eller føje rammer til væggene.

•Purchase legetøj placeringer, lamper og andet Dekorativt tilbehør som vægmalerier, vægmalerier eller træ breve til stave barnets navn. Du kan endda købe billedrammer til at vise billeder af familie i hele lokalet. Når malingen er tør, skal du føje billeder til væggene.

•Gather din småbørn legetøj og sortere dem i henhold til emner du planlægger at holde og emner du planlægger at give væk. Med emnerne planlægger du at holde, sortere dem efter kategori. For eksempel oprette en bunke af spil, kunst og kunsthåndværk materialer, udstoppede dyr og blokke. Sætte alle varerne væk i placeringerne og på hylderne.

•Arrange værelse efter din plantegning. Sørg for at sætte en område tæppe midt på gulvet og lad det tjene som et åbent område. Organisere legetøj og bøger, og tilføje dekorative elementer i hele lokalet, såsom gardiner.

•Skabe dit barn ind i den nye legerum. Du kan lave en mini-turné og Vis dit barn, hvor hvert af hans elementer er placeret.

Tips & advarsler

  • Overveje at bruge vandbaseret eller lav-VOC maling på væggene. Det er bedre for miljøet og bedre for dit barns sundhed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com