Hvordan til at designe en veranda Online

February 21

Hvordan til at designe en veranda Online

Remodeling og hjem design var realm af kvalificerede fagfolk. Internettet gør det muligt for dig at designe din ideelle våbenhus til specifikationerne du indstille, udskrive designet, og tager det til den nærmeste gør det selv-center til at købe materialer. Derved sparer du tid og penge ved at give fagfolk i midten en færdig plan, at de kan arbejde fra at få dig de rigtige værktøjer og forsyninger, nødvendigt at opbygge verandaen med maksimal effektivitet.

Instruktioner

•Fastsætte din veranda med "Lowes dæk Designer værktøj." Lowes tilbyder en gratis dæk designværktøj, der kan oprette brugerdefinerede indgangsparti og dæk med et par enkle klik. Du skal oprette en gratis konto med webstedet, før de kan bruge de fulde muligheder. Følg de simple instruktionerne og træk og slip grænseflade at placere forskellige designelementer i de rigtige steder. Designelementer omfatter funktioner som gelænder og trapper. Du beslutter dig højden og byggematerialer og værktøjet beregner indkøbslisten automatisk. Når først færdig, gemme og udskrive design til brug som reference på nærmeste center for DIY.

•Opret dine veranda design med "Real Cedar" hjemmeside. Dette værktøj begynder designsession med bygningen kode krav. Du skal angive belastning vægte for våbenhuset og trapper samt stillingen dybet. Du fortsætte ved at vælge figuren veranda. Træk og slip de ønskede opgraderinger som trapper og bænke fra panelet elementer, indtil våbenhuset ser den måde du ønsker. Vælg typen af træ til brug og pyntede mønster at fuldføre design. Gem dit projekt, når du er færdig. Udskrive projektplaner, hvis du planlægger at bruge dem som en guide til indkøb.

•Brug "Tømmer Tech" at designe verandaen. Dette værktøj gør dit design i fuld 3D. Du vælger den grundlæggende form fra listen over tilgængelige designs. Du trække og slippe dæk elementer som i de andre to værktøjer. Træk håndtagene giver dig fuld kontrol over dimensionerne af dæk og ethvert element, du vælger. Som med de andre værktøjer, kan du vælge byggematerialer samt. Men træ Tech tillader dig at køre ekstra rapporter for dine designspecifikationer. Du har mulighed for at udskrive shopping liste og design, vise en cut liste eller se strålen layout. Du kan også køre en stress analyse test for at kontrollere, at din veranda er robust nok til daglig brug.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com