Hvordan til at designe et afslappende værelse med skrivebord & Computer

July 5

Hvordan til at designe et afslappende værelse med skrivebord & Computer

Du tror måske, at ethvert rum du afsætte til et skrivebord og computer vil være alt andet end rolig. Efter alt, har office områder typisk papirer strøet om, en telefon, en faxmaskine, en hæftemaskine---alle påmindelser om arbejde. Men med det rigtige setup, dit kontorområde vil være en afslappende, roligt rum at tilbringe din tid.

Instruktioner

•Paint i stuen, en afslappende, cool farve, såsom bleg grå, blå eller grøn. Neutrale farver, arbejde beige og fløde, også.

•Installer forsænket belysning til en blødere og roligere stemning. Hvis det ikke er muligt, i det mindste fjerne enhver barske fluorescerende overhead belysning, og bringe i lamper med bløde hvide pærer.

•Indstil op dine møbler efter opdragsgivere af feng shui. Placer dit skrivebord enten diagonalt på eller lige til døren, ideelt ikke direkte under et vindue, men snarere med lyset reflekteres på det fra siden. Hvis du har nogen lagte vægge eller hårde vinkler, placere planter foran dem. Omfatte bløde, komfortable møbler, såsom en sofa, for nem adgang til en hvilende område.

•Fjern alle unødvendige rod. Gemme arbejdselementer og papirer i dekorative kasser eller skuffer til at holde dem ud af den måde, indtil du har brug for dem. De kun dekorative elementer, der bør være ude er dem, der gør dig rolig og glad, familieportrætter, stearinlys eller en Buddha statue, f.eks.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com