Hvordan til at designe et badeværelse brusebad

June 7

Hvordan til at designe et badeværelse brusebad

Badeværelse Bruser bør supplere resten af badeværelset design, samtidig imødekomme behov for den primære bruger. Bruge bruser design for at fortsætte tema eller udformningen af badeværelset, mens herunder elementer såsom kropsbrusere og Multifunktion brusehoveder til at forbedre dets anvendelse.

Instruktioner

Fortsat badeværelse Design

•Når du designe et brusebad, begynder under hensyntagen til størrelsen af bruseren og størrelsen af badeværelset. En lille brusebad kan stadig være funktionelle, men masser af dekorative fliser, flere bruser hoved og wire kurve kan gøre rummet synes travlt og forvirret. Skræddersy design til størrelsen af pladsen hjælper med at levere en sammenhængende designelement.

•Match bruseren flise farver og materialer til dem, der anvendes i resten af badeværelset. Hvis badeværelse og brusebad er lille, visuelt forstørre badeværelset ved hjælp af den samme farve og materiale fra badeværelsesgulvet i hele rummet. Blot ændre størrelsen af materialet til to-tommers fliser til bruser floor til at rumme pitch af afløb og seks-tommer fliser til Brusevægge for yderligere interesse.

Hvis badeværelset er stort, skal du vælge fliser i bruseren, komplet badeværelse tema, såsom metro fliser på Brusevægge med en traditionel mosaik mønster på gulvet. Afhente en kant af mosaikker i brusebadet til slut design.

Trække enhver accent farver bruges i brusebadet oppefra forfængelighed for at binde brusebad med resten af badeværelset design.

•Hvis muligt, sikre, at bruseren ventilen matcher stilen af vandhaner bruges i badeværelset. Dette omfatter ikke kun metal finish af ventilen, men også håndtag stil og våbenskjold ringe. Stil elementer i badeværelset skal gentages, når det er muligt, herunder overfladebelægning af metal.

•Customize brusebad system med performance bruser elementer, hvis det ønskes. Disse omfatter en håndbruser for nem rengøring, kropsbrusere for massage og en multifunktions brusehoved.

Installere en termostatisk bruser ventil, snarere end en traditionel pres balancering ventil, til personlige indstillinger og ultimative kontrol over temperaturen af vandet og kraften af volumen fra hver spray site.

•Installer præfabrikerede nicher ind under bruseren før flisebelægning for ekstra lagerplads, samt yderligere designelementer. Flise på bagsiden af en niche med en accent farve af en dekorativ flise, såsom glas mosaikker til en pop af farve. Hvis bruger en specialitet materiale på bruser floor, gentage det i niche til komplet design.

•Installer et brusebad døren til visuelt forstørre badeværelset og vise den færdige bruser design. Kigge efter brusebad glas, som er usædvanligt klart i stedet for glas, der har en grøn tone at vise speciale flise bedst muligt.

Tips & advarsler

  • Vær ikke bange for at bruge usædvanlig størrelse fliser i bruser design; storformat fliser og mosaikfliser kan bruges på Brusevægge til at give en moderne føler til design, samt visuelt forstørre rummet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com