Hvordan til at designe et barns værelse som Batmans Bat Cave

July 5

Hvordan til at designe et barns værelse som Batmans Bat Cave

Bruce Wayne bat cave er en skjult ressource, der bruges til at skjule sin anden identitet, Batman. Ligesom et barns værelse er bat cave et sted for Bruce at være alene. Selv om det ville være uhygiejniske for et barn at leve i en reel hule, kan du forvandle en almindelig værelse til en flagermus grotte, der blander det naturlige miljø med den avancerede teknologi, som Bruce Wayne bruger.

Instruktioner

•Paint vægge med en mørk grå grundfarve. Brug to eller tre frakker af maling til at farve kommer ud.

•Sponge maling over grundfarve med en lysere grå. De to toner vil tilføje en stenet, cavelike look til væggene. Let ising og forsøge at blande pres og mængden af maling i forskellige sektioner til at tilføje dybde.

Hæng bat decals på væggene. Bredhovedet sælger officielle Batman Vægoverføringsbilleder at funktionen Batman, Batman symbol eller en skurk som Jokeren. Kunst brand funktioner hængende bat væg decals, der vil ligne en bat faktisk hængende i rummet.

•Brug store rock-formede puder for områderne seng og spille på værelset. Levende sten sælger rock puder, der ligner faktiske kampesten. Dette øger cavelike fornemmelsen af rummet. Der er en stor rock-formet seng du kan tilføje også.

•Indstil op et skrivebord med en computer omgivet af LED-lys og lamper. Dette vil føje til teknologi fornemmelsen af bat cave.

•Brug grundlæggende væg hylder eller firkantede hylder til at fremvise Batman memorabilia, herunder statuer, actionfigurer eller indrammet tegneserier. Andre ting som Batman plakater og kalendere vil tilføje mere til temaet på væggene.

Hæng mørke gardiner på alle åbne vinduer. Den filtrerede naturligt lys vises mere som hule belysning og stadig give plads til at få lys, når gardinerne er åbnet.

•En komplet værelse med matchende indretning. Sort, grå eller hvid farvede møbler vil matche væggene, men hvis du har brug for lidt farve, bruge en mørk blå eller mørk brun til tæpper og sengetøj. Dette vil tilføje lidt liv til den superhelte, der sover der.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com