Hvordan til at designe et briklayout for en Walk-In bruser

August 27

Hvordan til at designe et briklayout for en Walk-In bruser

Designe et briklayout for en bruseniche kan være en meget simpel opgave eller en mere kompliceret en afhængigt af stil og detaljeringsgrad, du ønsker at opnå. Generelt, jo mindre flise er og i flere farver du bruger, den mere planlægning bliver nødt til at gå ind i layoutet for at undgå at lave fejl, når du eller en entreprenør lægger fliser.

Instruktioner

•Gruppere flise i to forskellige farver i skiftende rækker for at give flisen en stribet føler. Hvis du har en særlig stor bruseniche, kan du gøre to rækker af én farve før efter dem med to rækker af en anden farve fliser. Hvis du har en lille brusebad, vil et tyndere stribemønster gøre bruseren føler lidt større end det egentlig er.

•Brug store fliser til store brusere og små fliser til mindre brusere. Ved hjælp af skiftevis store fliser i et stort rum fungerer godt, men kan gøre en lille rum føler endnu mindre. I en lille bruser, vil ved hjælp af store fliser gøre bruseren føler, at det er endnu mindre areal, der det og bør undgås, når det er muligt.

•Fastsætte bruseren bruger skiftevis fliser i to eller tre forskellige farver. For eksempel, kan en gul flise følges med en blå fliser, efterfulgt af en anden gul flise. Sætte fliserne ned i samme rækkefølge gentagne gange – hvis du ikke gør det, vil du forårsage øjet til at fokusere på det område hvor to fliser af samme farve.

•Kombiner kontrasterende farver som sort og hvid eller rød og blå til at give din bruseren flise en fed, moderne look. Kontrasterende farver arbejde godt i både store og små brusebad rum og farverne kan grupperes i rækker eller skiftende fliser.

•Randomly rækkefølge fliser hvis du bruger natursten eller andre typer af fliser, der ikke følger et sæt mønster eller farve. Hvis du har en lille brusebad, kan du prøve at sætte brikkerne sammen at arbejde, men det er ikke nødvendigt med naturlige mønstre, da der er ingen sædvanlige mønster i naturen.

•Fabrikater fliser på ryggen hvis du bruger mere end to eller tre farver til æglæggende ud dit brusebad eller gør en mere indviklet mønster. Du kan bruge et fedt blyant eller permanent markør til at nummerere fliserne i den rækkefølge, de skal sættes på, starter fra det øverste venstre hjørne af området at være flise. Dette er især vigtigt, hvis en entreprenør er at sætte flisen for dig. Skiftevis, kan du gøre et diagram på papir af hvordan flisen bør lægges ud for reference.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com