Hvordan til at designe et dæk til en over jorden Pool

December 2

Efter installation af din nye overjordiske pool, kan du beslutte, at du ønsker et dæk for at lette adgangen. Det første skridt til enhver god konstruktion eller remodeling projekt er at planlægge og designe projektet at få de endelige resultater, du søger. Som med ethvert byggeprojekt, vil du i det mindste få rådgivning fra en professionel bygherre. Hvis du ikke er sikker på, hvordan man laver dit design en realitet, hyre en entreprenør når dine planer er komplet.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale zoneinddeling board og spørge hvad love og retningslinjer du skal overholde. Bestemme hvad tilladelser vil være nødvendigt og finde dem tillade omkostninger til din endelige budget.

•Opret en model af din baghave. Det er let at gøre, hvis du køber dæk design software, der tillader dig at gøre en computermodel ved hjælp af enkle ikoner og instruktioner. Modellen bør omfatte din pool, eventuelle eksisterende dæk og noget, der ville påvirke udformningen af et dæk, såsom træer omkring swimmingpoolen eller en stejl lønklasse, der fører fra den ene side af poolen.

•Decide hvor det nye dæk vil blive placeret. Hvis der er en eksisterende dæk på bagsiden af huset kan du overveje forbinder de to, men det ville være nyttigt at overveje en pool deck design på egen hånd først. Husk lokale zoneinddeling love og retningslinjer på.

•Consider flere forskellige typer af design, før der træffes beslutning om et endeligt mål. Nogle overvejelser omfatter: en delvis dæk, der omgiver kun en del af poolen og tilbyder ikke fuld adgang; en komplet dæk, der ombrydes omkring hele puljen; eller en multilevel dæk, der kan indeholde et område for en grill eller et skridt ned til en eksisterende dæk. Det kan være nyttigt at tage et drev omkring dit nabolag og se andre over jorden pool deck design.

• Udvikle en liste over materialer du får brug for jobbet, og opret derefter en forkalkulation. Check for at se, om din dæk design software tilbyder muligheden for at oprette en liste, forsyninger. Sørg for at bruge vejrbestandigt materiale såsom trykimprægneret træ og rustfrit stål deck skruer.

•Decide på en farve, der svarer til din aktuelle baggård farveskema. I de fleste tilfælde, ville en naturlig træ farve være passende. Men hvis du vedhæfter pool dæk til en eksisterende dæk kan du Sørg for, at farverne er de samme.

•Think om finpudsning som dæk belysning, landskabspleje og gates til at begrænse adgangen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com