Hvordan til at designe et glas fliser Backsplash

May 19

Hvordan til at designe et glas fliser Backsplash

Glas fliser har været brugt i dekorative hjem design for hundreder af år. Glas fliser er alsidige, farverige og kan tilføje lys til din køkkenindretning.

Med snesevis af størrelser, stilarter og farver af glas fliser på markedet, kan du kæmpe i første omgang med at designe et glas fliser backsplash. Ved at tage et kig på dit køkken design, størrelse af rummet og behov af glas, vil du være i stand til at indsnævre dit valg og komme op med et design der passer til dine behov.

Instruktioner

•Consider størrelsen af det rum du fliser og størrelse af brikkerne. Glas fliser kommer i størrelser fra mosaik til 24 inches i størrelse. Skære glas fliser kan præsentere udfordringer; ser til størrelsen af den plads til at finde den rigtige størrelse af flisen for dig.

3-tommer fliser, 2-tommer fliser og 6-tommer fliser passer ind i fleste af køkken backsplashes med lille skæring kræves. Mosaik fliser er også en god pasform.

•Tape et stykke hvidt papir op til dit køkken backsplash. Spørg en flise showroom for et lån på prøve fliser, eller købe en eller to prøve fliser. Bringe disse fliser ind i køkkenet og hold dem mod hvidbogen under skabene. Hvidbogen vil tillade glas til at dukke op den samme farve vises det, når det er blevet installeret, så du kan bestemme den bedste farve eller farver der passer til dit køkken design. Har en assistent sidde inde fliser som du ser på dem fra hele rummet til at sikre farver valgt arbejde med resten af farverne i køkkenet.

•Sæt et stykke hvidt papir ned på en flad overflade. Arrangere løs, eksempeldatabase glas fliser på papir i forskellige retninger og mønstre, hvis der kombinerer fliser. Stable subway fliser oven på hinanden, eller lægge dem i en offset mønster. Drej kvadratiske fliser på diagonalen at se effekten. Kombinere en større glas fliser med en enkelt række af mindre fliser som en grænse, og placere grænsen på varierende højder at se effekten.

•Draw dit køkken backsplash skala på papiret og skitse i det endelige design se hvor travlt det ser og bekræfter design. Kig på design at se hvor mange cut fliser der vil være, og overveje, hvor svært det kan være at skære glas du har i tankerne. Planlægge for nedskæringer og brud på flise at have ekstra på side før du bestiller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com