Hvordan til at designe et glas Køkken Backsplash

July 9

Køkken backsplash er et fantastisk sted til at indgyde farve og stil i køkkenet---især i moderne køkkener, der udnytter en masse af rustfrit stål. Når du udformer en backsplash dig selv, er det vigtigt at vælge køkken-venlige materialer, samt en stil, der supplerer resten af dit køkken indretning. Glas fliser kan købes i både neutrale og lyse farver, hvilket gør det nemt at finde materialer til at skabe den perfekte backsplash til dit køkken.

Instruktioner

•Tag stikord fra dit køkken gulvbelægning, kabinetter og bordplader Når der træffes beslutning om et farveskema til dit glas køkken backsplash. De farver, du bruger i din backsplash design skal supplere andre farver og stilarter i dit køkken.

•Decide hvilken type glas køkken backsplash du vil installere. Ud over enkelte fliser, kan du male en dekorativ billedet direkte på væggen og installere et stort stykke af klart glas på toppen af det.

•Vælg en glas fliser, der er let at rengøre. Glat glas fliser er meget bedre end sandblæste fliser, når det kommer til at designe et køkken backsplash. Sandblæste fliser er meget svært at holde rene, fordi de bittesmå huller i fliser absorbere madolier nemt.

•Bestil glas fliser prøver at se, hvilke farver der ser bedst ud i dit køkken. Dette er også en god måde at afgøre hvilke flisestørrelse ser bedst ud. Generelt er virker små fliser bedst i små køkkener og store fliser arbejde bedst i større køkkener.

•Klippe et stykke pap til de nøjagtige dimensioner af området backsplash, som du flisebelægning. Dette vil blive din backsplash skabelon.

•Construct din backsplash design af tør-montering fliser på pap før installation til at bestemme den nøjagtige placering af hver glas fliser. Tage din tid til at sikre, at farver og mønster er præcis hvordan du ønsker din backsplash at se.

Tips & advarsler

  • Brug et glas skæremaskine korrekt tager praksis, så ikke forsøge at skære glas fliser dig selv medmindre du er erfaren. Køb pre-cut fliser eller hyre nogen til at skære fliser til dit køkken backsplash forud for installationen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com