Hvordan til at designe et gulv, ved hjælp af laminater

September 12

Introduceret til det amerikanske marked i 1994, laminat gulvfliser er blevet det foretrukne valg for gulve på grund af deres enkle, flydende installation og deres omkostninger i forhold til hårdttræ og stone. Laminater er lavet i en tilsyneladende uendelig mix af mønstre og stilarter, og vælge bedst laminat gulv design kan være en udfordring.

Design

Måle området du ønsker at dække med laminat og derefter trække en plantegning til denne skala på papir er gavnligt, når du planlægger design. Nogle laminat fliser omfatter grænsen stykker, som giver en poleret, visuelt tilfredsstillende kant til laminat design og grænser målinger er vigtigt at huske på. Hvordan prøver af laminat fliser fra showrooms og producenter arbejder med dit hjems indretning og dens forskellige kvaliteter af lys er en anden overvejelse.

Ensartethed

Ved hjælp af laminatgulve planker eller fliser i den samme ensartet farve og design giver et hjem en traditionel stemning og laminater i stil med træ, sten eller malede porcelæn fliser give udseendet af disse materialer på en brøkdel af de rigtige materialer omkostninger. Ved hjælp af en enkelt type af laminatgulve fra en bestemt producent også sparer tid og penge. Ensartet størrelse og form af fliser installerer hurtigt og sjældent kræver en ekstern entreprenør til at håndtere installationen, så længe du installere dem omhyggeligt, ved hjælp af generøse mængder af fabrikanten anbefalede limen.

Blandinger

Blanding af farver og stilarter giver et hjem, en one-of-a-kind udseende og, afhængigt af laminater, en kunstfærdig, moderne eller quirky stemning. Fordi laminat gulve tendens til at have en ensartet tykkelse, kan du let matche fliser ser, der ville være overordentlig vanskeligt at opnå ved hjælp af naturlige materialer. For eksempel, kan blande hårdttræ og granit fliser være vanskelig, fordi ofte de er skåret i forskellige tykkelser og et stykket gulv base er nødvendige for at få en selv finish mellem dem. Når du bruger laminatgulve planker og fliser fra forskellige producenter, men sikre, at de er i samme, tilsvarende eller komplementære størrelser. Ellers kan du nødt til at gøre en hel del af trimning at få brikkerne til at passe sammen som ønsket.

Tips

Gå overbord med laminat mønstre og designs kan overmande et rum nemt. Brug dristige farver sparsomt, og vælg ingen mere end tre farver eller mønstre for et værelse. Holde mønstre i skala med et værelse er en anden overvejelse; store værelser kan håndtere store mønstre, fliser og planker, mens et lille rum er bedre egnet til mere subtile mønstre og mindre fliser. Lange og smalle rum såsom gangarealer godt med skakternet laminat mønstre af skiftende farver eller stilarter, som hjælper med at skabe en illusion af at rummet er bredere og mere åben end dens faktiske dimensioner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com