Hvordan til at designe et hjem for en handicappet Person

April 26

For en handicappet person, kan flytte komfortabelt og frit inde i hjemmet præsentere en udfordring. Hvis hjemmet ikke var oprindeligt designet til at være handicap-venlige, selv de enkleste gøremål kan være vanskeligt, hvis ikke umuligt, at gøre den handicappede person føler hjælpeløs og afhængig af andre. Heldigvis kan du designe et hjem eller ændre et eksisterende budget, så det er tilgængeligt for handicappede, at give handicappede individuelle øget mobilitet og uafhængighed.

Instruktioner

•Fastsætte foran døren af huset og inde døre være 34 til 36 inches bred til at tillade passage af en kørestol. Gøre døråbninger i de mindre værelser mindst 60 inches så kørestolen vil kunne gøre en komfortabel tur. Installere døre med svingbare hængsler, hvis det ikke er muligt at udvide døråbninger.

•Installer en forhøjet toilet i badeværelset, der har en justerbar sæde. Hænge grab barer langs vægge på begge sider af toilettet for at gøre stående og siddende lettere for den handicappede person. Installere en overførsel eller roll-in bruser, der indeholder en håndholdt vedhæftet fil. Placer en bænk eller stol i bruser for den person at sidde, mens han bader sig selv. Installere et skridsikkert underlag eller fliser på badeværelsesgulvet og også inde i bruseren.

•Tag nogen lavere skabslåger under køkkenet synke og arbejde counter til at tillade en kørestolsbruger let rulle op tæt på tælleren for tilberedning af mad. Installere lav køkkenskabe, der er højere end 30 inches for nem adgang. Bruge D-formede skuffe og kabinettet trækker i stedet for traditionelle runde knopper, der er sværere for handicappede at grip nemt. Installer køkkenvask, køleskab, komfur og ovn på tilgængelige højder.

•Installer læsseramper, grab barer og gelændere langs nogen områder, hvor der er trin, både inden og uden for huset. Rampen skal skråner blidt. En elevator kan installeres inde i et hus til at tage den handicappede person til de øverste etager.

•Installer lyskontakter, stikkontakter, termostater og andre elektriske og miljømæssige kontrol på steder i hjem inden for rækkevidde for en handicappet person.

•Installer casement vinduer, der er let for en handicappet person at åbne og lukke med et håndsving. Vælg enkle vindue belægninger, der bo ud af vejen, mens vinduet krank drives.

Tips & advarsler

  • Før leje en hovedentreprenør, Sørg for han har tidligere erfaringer bygning og renovering af tilgængelige boliger til handicappede.
  • Installere en hand rail i soveværelset til at hjælpe den handicappede persons sænke sig ind og ud af sengen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com