Hvordan til at designe et hjem for Hot & fugtige klimaer

September 11

Når du bor i et område af verden, hvor fugt og varme er faktorer, skal særlig pleje tages, når du designer et hus. I betragtning af den høje pris på energi, der kræves til magten klimaanlæg og affugtere, bliver behovet for omhyggelig design stadig vigtigere. Heldigvis er der nogle lav-effekt trin kan du følge når du designer et hjem for varmt og fugtigt klima.

Instruktioner

•Være opmærksom på orientering af huset. Når du bor i et område af verden, der er både varmt og fugtigt, ønsker du at forsøge at orientere Parlamentet, således at det ikke er oversvømmet med sollys. Står dit hus mod nord eller syd versus øst eller vest kan bidrage til at mindske varmen genereret af solen.

•Vælg det korrekte grundlag. En slab foundation fungerer godt for bygninger i varme og fugtige steder, især dem, der ikke er isolerede. Disse fonde er billig, og fordi de ikke er isolerede, holder ikke på varmen. På grund af fugtighed, skal pleje tages til at sikre slab er korrekt designet og bygget til at holde fugt og gasser som radon.

•Kontroller at når bygningen væggene du opnå den anbefalede "30 procent energi plads condition besparelser" når du bruger træ indramning. Bruger 2 x 4 tømmer til indramning af udvendige vægge vil fungere godt, men supplere dem med en slags sidespor såsom cementbundne bord; en housewrap, der hjælper med at forhindre infiltration af både luft og vand; enten R-13 unbacked isolering eller slag-i cellulous isolering i ydervægge, vægge mellem beboelsesrum og garage eller eventuelle tilføjelser; og R-13 batt isolering på rim strøer. Sikre, at alle væg Gennemføringer er forseglet med caulk eller skum, og lægge vægt på punkter, hvor der er mulighed for at luft lækager – hvor væggene mødes lofter, porches mødes udvendige vægge og andre områder.

•Consider murværk eller beton til vægge når designe et hus i et varmt og fugtigt klima. Begge materialer kan suppleres for at fungere godt i sådan et klima. Som med andre materialer, skal de være behørigt isolerede med stive isolering, der er semi-gennemtrængelige til damp på indre af murene. Beklædt udvendigt med træ eller puds. Sørg for at du caulk på hver væg penetration. Monter den elektriske bokse til overfladen i murværk eller beton vægge. Vælge trykimprægneret træ til frame døre og vinduer. Være opmærksom på dræning, når hælde slab for at tage hensyn til afløb pander nær post døre.

•Vælg en affugtning system for Parlamentet omhyggeligt. Systemet er nødvendige for at kontrollere niveauet af fugtighed i den hus – især vigtig i områder med høj luftfugtighed. Der er flere typer at vælge imellem: en, der kan monteres i loftet, skal du designe et hus, der har en, en anden, der kan installeres i beboelsesrum eller en, der er installeret i sit eget bur uden for huset.

•Tag fordel af træer. Når du designer et hus i et varmt og fugtigt klima, er træer en low-cost, skånsomme metode til at holde dit hus køligt. Du kan enten tage fordel af træer, der er til stede eller plante træer strategisk til at udnytte den skygge, de leverer. Af skygge dit hus, kan du holde solen, dermed holde dit hus køligere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com