Hvordan til at designe et hjem interiør

October 16

Hvordan til at designe et hjem interiør

Boligindretning synes simpelt nok, som du forestiller dig, matchende mønstre, farver og objekter for at oprette et bestemt udseende i hvert rum i dit hus. Oftentimes, vil den gennemsnitlige Joe gå ud og Køb entusiastisk for pebret indretning blot at opdage at de objekter, valgte han ser grupperet, tilstoppet eller ellers utiltrækkende. Amatør Boligindretning handler om planlægning. Ved at tage de nødvendige skridt til at forberede dit designprojekt, vil du spare tid og penge.

Instruktioner

•Walk gennem hvert rum i huset. Måle vægge for bredde og længde. Nedskrive navnet på værelset og dimensioner på et stykke papir.

•Skriv ned din ønskede tema for hvert værelse. Dit tema behøver ikke at være så specifik som "game room," men kan udtrykke en stemning eller føler du ønsker indretning at opnå. For eksempel, dit køkken kan være tema "smukt farvede og funktionelle" men din stue kan være tema "dybt farvet og afslappet." Men du ord dit tema, beslutte med hensigten at hjælpe dig selv shop præcist ved hjælp af din beskrivelse alene som en reference.

•Draw en skitse af enkelte værelse på et separat stykke papir. Navn værelse og skrive navnet tema nedenfor, såsom "Køkken - smukt farvede og funktionelt." Skrive dimensionerne af rummet på de tilsvarende vægge i din skitse. Etiket, hvor du vil sætte visse elementer, såsom væg hylder eller kunst. Nedskrive de omtrentlige målinger af hver væg (bredde af vægsektion gange gulv-til-loft højde).

•Skriv ned farven på hver væg på din skitse. Nedskrive din ønskede komplementærfarver til kunst, objekter og tilbehør, såsom stole, puder, funktionelle elementer såsom blendere og miksere i køkkenet, og lamper.

•Bind de separate stykker papir til hvert værelse med hæfteklammer. Tage denne brochure med dig, mens du køb. Nu vil du vide hvilke farver og elementer du ønsker for at sætte i hvert værelse, og de maksimale og minimale størrelser for hver vare bør være.

Tips & advarsler

  • Start med mindre og tilføje hvis du føler, at rummet er stadig mangler noget. Enkel og sparsomme indretning har tendens til at se bedre, og begyndende simple kan inspirere nye ideer, som du udformer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com