Hvordan til at designe et hjem til at maksimere sollys

May 27

Hvordan til at designe et hjem til at maksimere sollys

Et vigtigt element i home decor belysning. Hvis du søger for at opnå et hjem stemning, solrige, lyse og muntre, er én måde at gøre det ved at øge naturligt sollys. Bortset fra føje til udseendet af en opholdstilladelse, kan naturlige sollys også hjælpe skære ned på månedlige regninger. Et par centrale designelementer kan gøre en stor forskel i form af et hjem sollys.

Instruktioner

Hæng op stejle gardiner. Hvis du vil opnå maksimal sollys, men stadig beskytte dit hjem mod nysgerrige øjne naboer og forbipasserende, prøv let vævet gardiner, der er lavet af ren og skær materialer (tror halvt bomuld og halvt polyester blandinger eller ren polyester). Disse typer af gardiner findes i en bred vifte af design ordninger og farver, fra polka prikker til solid gul.

•Dæk dine vægge med blank maling. Kig efter maling, der har en skinnende finish, som det er i stand til af lysrefleksion. Disse malinger også give hjem interiør med lysere og luftigere ser generelt. For at sikre flyvesikkerheden i din bolig, opsøge maling, der er fri for flygtige organiske forbindelser, som ifølge Miljøstyrelsen, er undertiden forbundet med sundhedsspørgsmål.

•Utilize en masse strategiske spejle. Placer spejle direkte overfor vinduer i hele dit hjem, som de er også nyttige for lysrefleksion. Placere hele kroppen spejle i soveværelser og hænge dekorative accent spejle i din stue.

•Brug blinds. Hvis du vil styre, hvor meget naturligt sollys dit hjem får, sætte blinds i dit windows. Hvis du ønsker fuld sollys, roll dine blinds helt og giver lys til at hælde.

•Favor lyse farver. Design dit hjem (fra møbler til nips) med pulserende toner i tankerne, som de kan reflektere lys. Drage fordel af fair pasteller (baby blues, lys pink og bleg gule), hvid og creme farver. Holde sig væk fra absorberende sorte, brune og navy blues.

•Sæt op en ovenlys, som er en overhead vindue, der giver mulighed for sollys til at flyde i ovenfra. Hvis du vil naturligt lys til strøm ind i dit hjem og give det en følelse af varme, overveje skylight installation. Det kræver professionel hjælp og nogle gange er på den dyre side.

Tips & advarsler

  • Fjerne eventuelle mulige blokeringer. Kig rundt dit hjems ydre for noget, der kan forhindre naturligt sollys fra kommer. Trim ned nogen træer, der blokerer for sollys.
  • For at fremme naturlig lysstyrke og lys, undgå tykke materialer (såsom fløjl) i hele dit hjem. Etablere en solrig look ved hjælp af lysere tekstiler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com