Hvordan til at designe et Home Entertainment væg

May 24

Hvordan til at designe et Home Entertainment væg

Underholdning væg er den fokale væg i rummet. Underholdning vægge kan være designet til at være moderne eller traditionel. Underholdning væg huser et væld af forskellige underholdning stykker som tv, DVD-afspillere, lydsystemer og selv gamle grammofoner. Det fungerer også som en lagerområde til film, cd'er, indrammede billeder og andet tilbehør.

Instruktioner

•Locate den bedste væggen til en underholdning væg i rummet. Overveje sollys, der kan skabe uønsket blænding på TV-skærmen. Sollys skaber blænding fra de fleste vinkler i et værelse, hvis lyset ikke er blokeret med vindue behandlinger. Windows på væggen overfor TV tillade lys til at skinne direkte på skærmen, mens sollys fra sidevæggene delvist hits TV skærm hele dagen. Selv sollys fra bag TV gør det vanskeligt for dine øjne til at justere korrekt til TV-skærmen, fordi der er for meget lys kontrast i dit synsfelt. Hvis der er vinduer i din underholdning værelse, overveje at købe nogle nye vindue behandlinger som blackout blinds eller gardin paneler, således at sollys ikke er et problem.

•Scale størrelsen af møblerne bruges på underholdning væggen til hus elektronik og andre komponenter. Overveje andre centrale elementer i rummet, såsom en pejs eller udsigt, være sikker på der er balance i rummet.

•Indstil hvilken slags underholdning væg du ønsker. Nogle indretning muligheder for en underholdning væg omfatter en komplet indbygget i væg, fritstående underholdning centre i en række størrelser og stilarter, eller en TV-stander er parret med andre tilsvarende møbler til opbevaring og design. Det største stykke af møbleringen i underholdning væggen vil slå tonen an for den overordnede designstil. Træ er den traditionelle finish, men mere moderne indstillinger er også tilgængelige, såsom sølv og jern.

•Paint entertainment væg og andre værelse vægge, hvis det ønskes. Spille med væggen farve til at supplere underholdning væg møbler og gøre en fed redegørelse i rummet. Hvid eller minimalistisk neutrale farver som tan, creme eller bløde grønne er populære farver til underholdning vægge.

•Purchase de nødvendige udstyr og installere underholdning væg møbler, eller hyre en professionel til at fuldføre installationen.

•Tilføj opbevaring til underholdning væggen hvis et underholdningscenter ikke giver tilstrækkelig lagerplads for dvd'er, computerspil, brætspil, billeder, bøger, album, cd'er og andre diverse gadgets. Overveje flydende hylder, fritstående reoler eller andre møbler, der kan huse klud eller vidjer kurve for hideaway opbevaring.

•Decorate området med vaser, kunstværker, billeder, skulpturer og andre tilbehør du kan lide. Dekorative elementer kan virkelig komplet et bestemt designstil, så sørg for at have det sjovt og udtrykke din egen sans for stil inden for tilbehør. For en smarte stil, tilføje en vintage pladespiller; eller tilføje en lurvet chic udseende med en nødlidende hvid finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com