Hvordan til at designe et køkken med gulv til loft-vinduer

April 12

Naturligt lys, der kommer ind i køkken plads via store vinduer vil skabe en munter atmosfære. Windows at nå fra gulv til loft vil tilføje betydelig skønhed, hvis designet korrekt. Holde inde indre at tilfældigt placere windows ikke vil fungere godt. Planlæg alle frysere og apparater til at se harmonisk med windows. Kontroller, at windows ser passende på hjems ydre, også. Installere windows for at gøre køkkenet ser åben og indbydende, men tabeldesignvinduer at se passende fra alle vinkler i køkken plads.

Instruktioner

•Measure vægplads til venstre og højre for vasken område. Planlæg at installere glasblokke at nå fra gulv til loft for denne indstilling. Oprette væg rum blot for at tilføje naturligt lys i rummet. Gøre sikker på den ydervæg ikke vender front bremse, men. Brug et hjem side eller tilbage ydervæg for glasblokke. Skitsere alle designarbejde og overførsel til millimeterpapir, så projektet ser professionelle ud, når afsluttet.

•Tilføj gulv til loft-vinduer på en gårdhave plads. Gøre dette ved at installere faste franske døre med to betjenes døre, eller tilføje en skydedør enhed. Planlæg at bygge en skillevæg af nogle type på gårdhave plads, således at nabo eller forbipasserende ikke kan kigge ind i køkkenet. Tilføj en lille spisebord i glastag væggen rummet som en morgenmad krog. Placer grønne områder og hængende kurve af blomster inde i huset til accent dette rum også.

•Fastsætte flere låsen windows i en række. Placer vinduerne i grupper på tre. Installere dem 12 inches fra gulvniveau til 6 inches fra loft niveau. Tilføje et opholdsområde plads eller tabel til at passe ved siden af windows. Aldrig installere høje vinduer for høje off jordoverfladen uden for, i tilfælde af en ulykke. Placere en dæksplads af nogle type uden for vinduerne, hvis der er 5 fod eller mere til jordoverfladen.

•Brug arch windows hvis loftet er hvælvet. Installere arch windows over standard rektangulære vinduer åbne køkken vægge, hvis loftshøjde vil rumme dette. Fange udsigt over høje baggård tees eller fjern landskab ved at tilføje denne yderligere øverste vindue plads. Installere rektangulære vinduer tæt på gulvniveau, eller bruge glasblokke på det nederste niveau i nærheden af gulvet. Skitsere alle oplysninger omhyggeligt for at sikre designet vil arbejde i en given køkken.

•Build gulv til loft karnapper. Installere bænke eller stole til at oprette en læsning eller lounging område. Vær sikker på at skabe et robust metal eller asfalt tag over ydersiden af hvert karnap. Husk på, at vind og regn ofte trænge stort vindue rum som disse, fordi de ikke er en del af den typiske tagsystem. Brug dobbelt-rude vinduer eller prehung, energieffektive vinduer for dette rum.

Tips & advarsler

  • Få køkken design bøger og vinduet kataloger. Kontroller dine valg er de bedste af dem før du begynder byggeprocessen. Besøg en close-out hjem forbedring butik for at se, hvis du kan købe glimrende vinduer og andre materialer på et dybt rabat.
  • Spørg en ekspedient til at hjælpe dig med at finde gode valg, der fungerer godt i mange år. Forhøre sig om energieffektivitet i alle vinduer, fordi taller windows kan miste varme og køling ganske hurtigt hvis ikke godt isoleret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com