Hvordan til at designe et land øen for et køkken med gamle træ

April 21

Hvordan til at designe et land øen for et køkken med gamle træ

Installere en ø med en land smag i et køkken med antikke eller rustikke udseende træ overflader tager planlægning. Du vil på øen til at passe indretningen. Du vil have det til at se ud som om det har eksisteret i et stykke tid. Du kan designe en ø at se dyrere, end det er. For eksempel, installere en bordplade af granit flise stykker versus reel granit. Eller du kan gøre toppen fra slagter blok træmaterialer eller bruge mursten eller sten i bunden af øen. Ideelt, design øen vises der flere generationer har brugt den.

Instruktioner

•Brug et målebånd eller målestok til at definere, hvor meget plads du vil have for øen. Så den passer med andre apparater og bordplader. Du ikke ønsker det til at stå ud for meget. Det bør se ud som om det altid har været en del af køkkenet. Uanset om du er høje eller kort, designe øen til at være den rigtige højde for dig. Hvis der er to kokke i huset, kan du oprette to rum til at arbejde i forskellige højder.

•Decide hvis du vil have siddepladser på øen. Du bliver nødt til at gøre det mindst 6 fod lang tid at medtage afføring på begge sider eller omkring ene ende. Øen kan være helt firkantet eller en lang rektangel. Design toppen med både bordplads og en Huggeblokken område lavet af træ. Bruge rustikke træ for sider af øen. Det kan være en fritstående enhed fastgjort til gulvet. Eller det kan være bygget på hjul eller hjul til brug på forskellige sider af køkkenet.

•Medtagelse dyre materialer til byggeri af øen hvis dit budget tillader. En bordplade af granit fliser med matchende fuger er et godt valg. Eller bruge menneskeskabte køkkenbordet materialer i jordfarver med ekstrem holdbarhed funktioner. Det er temmelig dyrt at bygge enhver form for køkken island, så du vil have det til sidste i lang tid.

•Build metal pot stativ over øen området hvis det vil være stationært. Det er charmerende at hænge gryder og køkkenredskaber over øen, men det er også praktisk for at finde varer hurtigt at oprette et måltid. Du kan finde metal stativer på nogen store hjem-bygning butik. Du kan male en metal-rack til at matche hardwaren på din køkkenø. Brug rustikke hardware, der er overdimensionerede for hængsler og skuffen trækker.

•Kontrollér, at køkkenet island har den samme tone af træ som resten af køkkenet. Du ønsker ikke det til at se beregnede længe efter resten af køkkenet blev bygget. Du ønsker det skal se ud, som om det var installeret med resten af skabene. Hvis toppen af din ø har begrænset arbejdsplads, kan du installere en bar for at spise af rustikke træ rundt om uden for øen. Vedhæfte en bar 12 tommer bredt omkring 6 inches ned fra toppen af øen til at rumme fire til seks afføring. Brug vandtætning materiale på toppen af den spise bordplads lavet af træ. Du tørre op spildt væske uden at skade træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com