Hvordan til at designe et lille badeværelse med et hjørne håndvask og hjørne Toilet

November 18

Mindre badeværelser med bare en håndvask og toilet almindeligvis er kendt som pulver værelser, stammer fra et område, hvor folk opfriske. Når du arbejder med et mindre rum, du er begrænset af størrelsen, og det hjælper til at design badeværelse omkring visse elementer, såsom hjørne toilet og hjørne håndvask, at maksimere plads du har og skabe illusionen af en større badeværelse.

Døren

Når du er begrænset på plads i et pulver bad, er den sidst genstand jer savn en dør, der svinger ind i badeværelset, begrænse din adgang til håndvask og toilet. Døre svinge passiv er en sjældenhed, men der er en mulighed. En bedre løsning, er imidlertid en lomme dør, også kendt som en skydedør. Mens det tager nogle kreative udformning at skabe rum for døren til at glide væk usete, overveje at sætte skydedør på ydersiden eller indersiden af muren, synlige på dens spor, selv når den er åben. Dette holder døren fra kramper størrelsen af rummet.

Segned eller kant

En af de nemmeste måder at binde en lille badeværelse sammen og hjælpe elementer som vasken og toilet blend sammen er at indstille vasken og toilet i samme højde, hvis det er muligt. Hvis ikke, køre en segned eller kant rundt i lokalet på samme højde som backsplash af din vask. Hvis du ikke har en backsplash, sådan som det er tilfældet med en piedestal synke, plukke et punkt, som er niveau eller lige over den øverste kant af vasken, og bruge det som den definerende højde markør for den hele kanten af rummet. Tænke strimler af træ, tapet, naturlige sten grænser, marmor strimler eller wainscoting i træ, plastik paneler, fliser eller natursten. Hvis det er muligt, match vasken til højden af den toilet øvre område at binde alt sammen.

Piedestal synke

Den sidste ting du ønsker at gøre i en trange område er krampe det mere med fremmede elementer, såsom en kabinet. Mens du måske brug for plads til opbevaring, overveje at et kabinet skubber vasken længere væk fra væggen og skaber en boks-lignende struktur, der fylder. En piedestal synke er en mere sparsommelig mulighed, fordi du er begrænset af plads, og i stedet for binde oppe at plads med firkanter og boks-lignende strukturer, en piedestal synke er blot en enkelt kolonne op til en skål, som du angiver i hjørnet. Dette giver dig også mere benplads, hvis din vask og toilet tilfældigvis at være på den samme ende af væggen. En undtagelse er, hvis du bygger en fuld badeværelse og behovet for lagerplads, i hvilket tilfælde du skal måske igen placere vasken hvis kabinettet forstyrrer toilettet og din adgang til det.

Spejle og lys

Når begrænset af plads, er illusion den næste bedste ting at faktiske størrelse. Den mere lys i et rum, jo større det vises--selv om du har en mindre plads og tingene er trangt i deres placering. Placere masser af lys rundt i kanten af rummet holder badeværelset godt tændt, tilføje til illusion af rum. Et enkelt, stort spejl placeret på væggen hjælper også med illusionen af rum, som gør belysning over spejl. Hvis du har naturligt lys via et vindue, kan du overveje at bruge rene gardiner i modsætning til mørke gardiner for at lade mere lys. Bruge lysere farver på væg og gulv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com