Hvordan til at designe et lille håndværk værelse

March 29

Hvordan til at designe et lille håndværk værelse

Mange crafters arbejde på deres håndværk i et hjørne af en stue eller på køkkenbordet, især hvis de er nye til snedighed. Dem, der er så heldige at have et værelse dedikeret udelukkende til crafting bør planlægge det omhyggeligt, især hvis rummet er lille. Lokalet skal være attraktivt og behageligt at arbejde, men det skal også være funktionelt. Crafters har brug for plads til forsyninger, plads til at oprette og et sted at gemme det færdige produkt.

Instruktioner

•Measure dimensioner i rummet før shopping for møbler. Mange crafters kræver store tabeller til at arbejde på deres håndværk. Bringe et målebånd, når shopping for håndværk room møbler til at sikre, at det kan passe ind i rum med plads nok for dig at flytte rundt i lokalet.

•Decide som en del af rummet ville være mest komfortable for at arbejde på dit håndværk. God belysning er nøglen. Hvis rummet har et vindue, overveje, om det er at foretrække at sidde ved vinduet, vender ud mod vinduet, eller med vinduet på ryggen. Møbler placering er vigtige i et lille værelse, da det ikke muligvis være omarrangeret senere.

•Look for ergonomiske møbler, der kan justeres efter behov hos enkelt. Siddepladser skal være komfortabel at bruge i længere tid. Tabeller skal være i en højde, der fungerer bedst for dig.

•Anbring skrivebord eller workspace så at stikkontakter er let tilgængelige. Installere yderligere forretninger, hvis det er nødvendigt at forhindre snuble over længe forlængerledninger.

•Fyldestgørende reoler er en crafter's bedste ven i en lille plads. En række af let tilgængelige åbne reoler eller sæt af skuffer hjælper dig med at organisere forsyninger på en måde, der sørger for effektiv arbejdsgang. Når gulvplads er begrænset, skal du bruge hver en bid af vægplads. Installere over døren arrangørerne og hjørne reoler. Installere hylder i et skab til opbevaring.

•Sæt værktøjer og leverer, vil blive brugt dagligt tættest på arbejdsområdet. For eksempel, bør fiber kunstnere sidde tæt på symaskiner, garn eller stof. Perler og smykker resultater bør være placeret inden for rækkevidde af smykker håndværker. Malere kræver plads til at hænge færdige kunstværk. Varer, der bruges mindre ofte kan lagres længere væk fra arbejdsbord.

•Label alle opbevaringsbeholdere. Bruge gennemsigtigt glas eller plastbeholdere til at reducere tid søger efter forsyninger.

•Installer nem pleje gulve og møbler. Trægulv eller fliser er at foretrække frem for tæppe i værelser hvor maling eller opløsningsmidler kan være spildt. Møbler bør være lette at rengøre og i stand til at stå til lejlighedsvis spild og andre crafting uheld.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com