Hvordan til at designe et moderne Miniature hus

February 15

Hvordan til at designe et moderne Miniature hus

Som enhver dukke hus entusiast ved, tenderer traditionelle dukke hus design til den antikke, ikke kun i hus design men også i udsmykning af interiør og udvælgelsen af møbler og miniature objekter inden for. At skabe en mere moderne dukke hus design er derfor en god måde at være original, men også mere udfordrende i, at det kræver en hobbyist at tænke uden for boksen og ser en smule sværere for passende miniature stilarter.

Instruktioner

•Vælg en æra for dit dukkehus design. Vælg en præcis dato, eller blot et årti, og bruge billeder fra denne tid som en vejledning, mens du beslutte, hvordan at designe interiør, eksteriør og elementer inde i huset. Også, bruge denne dato til at beslutte, hvilke moderne elementer, du vil placere i dukkehus ved at kontrollere for at sikre de varer, du vælger at medtage var opfundet dengang.

•Vælg en stil af moderne eller moderne arkitektur. Den mest kvintessens moderne look, overveje motiver, der svarer til Frank Lloyd Wright eller inspireret af denne type af æstetiske. Dette vil betyde store, åbne rum og vandrette linjer og fly, med store vinduer og rektangulære lodrette planer at blive understreget. (For lidt inspiration, se ressourcer for billeder af moderne arkitektur.) Overveje at bygge dit dukkehus fra allerede eksisterende trækasse stykker, da meget moderne arkitektur er baseret på disse typer af figurer.

•Plan din plads omkring nogle moderne møbler. Ser til nogle potentielle sælgere til at se hvad du har tilgængelig, før du beslutter dig for at organisere din plads med det. Moderne dukkehus møbler kan være svært at finde; antik (især victorianske) er mere udbredt. Find moderne møbler muligheder ved at kigge på speciale dukkehus sælgerne, især online. Også se på auktionswebsteder med private, individuelle sælgere, herunder håndværkere, der specialiserer sig i mere usædvanlige dukke hus billetpris.

•Indstil hvad slags moderne belysning muligheder du kan bruge i dit dukkehus. Find moderne udseende dukkehus belysning i samme steder du finde moderne miniature møbler. Undgå sirlige inventar som blomstermotiver pærer, lysekroner, eller lys formet som stearinlys, og kig til belysning lavet med mere grundlæggende figurer, som almindeligt løg, fladskærme, eller vedhæng lys.

•Adorn vægge med miniature fotos, plakater og moderne kunst. Som med de mindre varer, gøre disse ved at udskrive miniaturized versioner af billeder ved hjælp af en computer printer på glossy papir.

•Vælg nogle miniature bøger, magasiner og emballerede produkter til at pryde dit hus. Disse vil berige atmosfæren samtidig give huset en klar følelse af moderne tider. Plan for alle emner, du gerne; moderne mærket emner som dette er let at bruge en computer, printer og fotoredigering software med minimere kapaciteter (blot lim miniature, trykte etiketter på små papkasser eller miniature bøger), så brug uanset hvilken emner, du gerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com