Hvordan til at designe et parcelhus Garage

May 10

Hvordan til at designe et parcelhus Garage

En garage er en nødvendighed i dele af landet med høj snefald, og endnu nogle boliger har ingen garage eller de har et ældre parcelhus garage for lille til at imødekomme behovene hos de fleste boligejere. Når du beslutter dig til at designe en garage er det vigtigt at overveje adgang, funktion, udseendet og budget. En garage bør matche stilen i hjemmet, det bør være let tilgængeligt via en færdig indkørsel hvis det er muligt, bør det være stort nok til at håndtere boligejer funktionelle behov og det skal passe det forventede budget.

Instruktioner

Designe et parcelhus Garage

•Brug dit plot plan, beregne, hvor meget jord du har til rådighed til at bygge, og ved hjælp af kalkerpapir let skitse i omridset af dit hjem i forhold til dit parti. Hvis du har masser af jord dette trin kan være mindre kritisk, bortset fra at din garage vil have et forhold til dit hjem og denne positionering for adgang bør overvejes i dit design.

•Brug din liste over byen, amtet og kvarteret restriktioner eller retningslinjer, mærke på din kalkerpapir eventuelle tilbageslag, servitutter eller andre restriktioner, der vil påvirke placeringen og potentielt størrelsen af din garage. Nogle landestandarder har størrelsesbegrænsninger og form eller stil grænser. Check først. De fleste lokaliteter har højde begrænsninger.

•Review dit budget til dette projekt tidligt. Hvis du er forpligtet til at matche sidespor (såsom mursten) kan det begrænse størrelsen du kan rimelighed råd. En garage bør ikke være bemærkelsesværdig. Det bør ikke være for stort for din størrelse af hjem i dit nabolag. Det bør ikke være for lille til at passe en fornuftig størrelse bil. Det skal være proportioneret til at passe med dit hus og nabolaget.

•Opfordre en ejendomsmægler, der regelmæssigt sælger boliger i dit nabolag til dit hjem og bede dem om hans udtalelse i størrelse og design af garage, der vil være en god investering. Tage noter.

•Indstil størrelsen af din garage. De fleste garager bør være overdimensioneret, således at en normal bil kan trække let og alle døre kan åbnes uden at røre nogen vægge. Hertil kommer, fordi du er brugerdefinerede bør bygning du omfatte plads til arbejdsborde, eventuelt en fryser, en udvendig dør end din garage døre og plads til opbevaring. Det ekstra areal er billig, da de blev bygget starten.

•Sketch din garage størrelse på din kalkerpapir at vise dets forhold til dit hus. Med mange ældre huse er garagen i baghaven. Ofte er der dæk eller terrasser samt som græs områder. Planlægge din garage, så det passer til landskabet og kan blive blandet ind i ejendommen. Planlægge på fortove til garagen fra huset og dæk. Planer om tilstrækkelig belysning og rydde veje til transport af dagligvarer til huset.

• Udvikle og design din front højde baseret på stilen i dit hjem. Hvis dit hus er en kolonial bør derefter din garage være et supplerende colonial. Hvis dit hus er mursten, din garage kan være vinyl sidespor, men det bør være i trim farver, der passer til huset. Planer om en brolagt eller konkret pad og indkørsel når det er muligt. Når du har din færdige højde, gennemgå din plan med din ejendomsmægler og bestemme den merværdi, dit design vil bidrage til din ejendom. Dette tal forventes at være mindre end hvad bygning garagen vil faktisk koste.

Tips & advarsler

  • Omfatte nogle naturligt lys ind i din garage gennem høj windows eller en halv-glas posten dør. Dette er nyttigt i dagtimerne når dørene er lukket. Medtage værktøjer i dit design som pre VVS til en vask og pre ledningsføring for god belysning inde og ude.
  • At træffe personlige valg i størrelse og finish af din garage uden hensyntagen til dit nabolag eller den fremtidige værdi af dit hjem kan negativ indflydelse på din gensalgsværdi.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com