Hvordan til at designe et rum i 3D

October 7

Designe et rum i 3D er en ideel måde at visualisere din plads før at bringe det til liv. Der er utallige interiør design software-programmer, der tilbyder 3D-visninger af din egen personlige kreationer. Der er ingen begrænsninger, når du designer et værelse i 3D. Du kan nemt oprette et rum, der opfylder alle dine ønsker uden at bekymre dig om hvor meget det omkostninger. Interiør design software har avancerede med stormskridt i de seneste år og nu tilbyder høj kvalitet designs, der kan udskrives og overgivet til en designer eller arkitekt.

Instruktioner

•Purchase interiør design software. Husk, at du får hvad du betaler. Der er flere software muligheder, såsom Chief Architect, der vil levere bedst af 3D-design til ethvert rum du vil oprette. Der er også programmer som Google SketchUp, der kræver en smule mere viden og praksis, men er gratis at downloade.

•Familiarize dig selv med din softwareprogram. Navigere gennem og praksis med alle de værktøjer, der er tilgængelige for dig. Hver softwareprogram vil være lidt anderledes, men de grundlæggende idéer vil være den samme.

•Fastsætte dit værelse. De fleste designprogrammer vil have forudkonfigurerede skabeloner at vælge imellem, eller du kan starte fra bunden. Oprette et køkken med bar stor nok til at rumme hele din familie. Opbygge en stue med dekorative kroneformen eller et badeværelse med en klo-fod badekar.

•Se en 360 graders udsigt over din 3D-rum. De fleste softwareprogrammer vil have mulighed for at se dit værelse fra alle vinkler. Få en idé om, hvad dit værelse ligner fra hvert perspektiv.

•Udskrive din 3D-rum. Vælg den vinkel, der skal vises. Vælg Udskriv fra værktøjslinjen i din valgte interiør design softwareprogram.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com