Hvordan til at designe et rum i en nautisk tema

June 18

Med held at designe et rum med et maritimt tema er en balanceakt. Du ønsker at fremhæve den nautiske ser, men du ønsker ikke at slå folk i hovedet med den. (Hvis du kommer i og se konkylier, søstjerner og billeder af både overalt, der er ved at blive ramt over hovedet.) Vælge hvilke centrale elementer vil vise den maritimt tema, og hvilke der vil være neutral eller støttende.

Instruktioner

•Start med omdrejningspunkt i dit værelse. Hvis det er et sofabord, tilføje et eller to nautiske elementer--måske en skål af skaller og en seashore skulptur. Modstå fristelsen til at tilføje hav-tema stearinlys, coastere og så videre - de begynder at se cliched. Hvis du ikke har et brændpunkt, oprette en - for eksempel, vil rat fra et skib skabe en smuk nautiske erklæring og henlede alles øjne. (Se nedenstående ressourcer.)

•Don't gå overbord med en nautisk print, kast og puder til sofaen. Vælge et neutralt stof (beige, hvid, lys blå), og accent det med passende puder, som klassiske signal flag, ankre, skaller eller søstjerne (Se nedenstående ressourcer). Dette er et fantastisk sted at bruge lyse farver, hvis du er så tilbøjelige.

•Brug et maritimt område tæppe som en accent. Du kan finde en bred vifte--subtile dem med ankre, højt farver med fisk, smuk koral mønstre. Have det sjovt med det, men ikke så sjovt at den konkurrerer med brændpunkt i rummet.

•Pick op den nautiske tema med subtile rører i tilstødende værelser - for eksempel, en dug med en seaside udskrive i spisestuen eller i viskestykker med søhest dekorationer i køkkenet.

Tips & advarsler

  • Vælge møbler du vil finde på havet - for eksempel, en sofa og stole, der ligne pladser på en båd (Se nedenstående ressourcer). Dette er en måde at opnå en nautisk look uden at være prangende.
  • Holde sig væk fra tacky ekstramateriale. Når du begynder at hænge shell-foret spejle på væggene, kan dit værelse ligner en seaside gavebutik.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com