Hvordan til at designe et rum Online

June 18

Designe et rum i dit hus eller anden bolig kan gøres i en række forskellige måder---herunder skitsering på papir, ved hjælp af en software-pakke på computeren, eller ved hjælp af et designprogram online gerne Better Homes & Gardens "Arranger en-værelset." Du kan bruge denne Internet-baseret program til at designe næsten ethvert rum du ønsker. "Arrangere et værelse" er nem at bruge og det er gratis.

Instruktioner

•Visit bhg.com/decorating/arrange-a-room/ adgang til programmet "Arranger et værelse". Bemærk: Du skal bruge Adobe Flash for at bruge designprogrammet online.

•Klik "Nye rum" til at angive størrelsen af det rum, du udformer. Angiv den ønskede bredde i fod og tommer, sammen med dybde i fod og tommer.

•Klik "Arkitektur" at tilføje elementer som døre, telefon/elektrisk, vægge og vinduer. De elementer, du markerer derefter vises på skærmen, og du kan flytte dem med musen. Klik på boksen ved "Tæt" efter markedsføring specifikke elementer i dit værelse.

•Klik "Møbler" at tilføje siddepladser, borde, opbevaring, køkken og badeværelse elementer og andre elementer. Klik på boksen ved "Tæt" efter markedsføring specifikke elementer i dit værelse. Hvis du vil slette et designelement, skal du klikke på "Slet" i bunden af skærmbilledet "Arranger et værelse" design.

•Klik på "Gem" til at gemme den aktuelle rumdesign til bedre Home & Gardens bruger arbejdsområdet. Klik på "Udskriv" for at printe dit værelse design. Hvis du vil åbne en tidligere rumdesign, klik på "Mig Rooms" og vælg en tidligere værelse design du oprettet og gemt.

Tips & advarsler

  • Gemme værelsesdesigns ofte i tilfælde af en forbindelsesproblem med din internetudbyder eller webstedet Better Homes & Garden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com