Hvordan til at designe et rum

December 31

Hvordan til at designe et rum

Hvordan til at designe et rum afhænger naturligvis af hvilket rum i dit hjem du udsmykning. Der er adskillige grundlæggende elementer i enhver værelse design, dog. Følge disse generelle trin for at mesterligt designe ethvert rum i dit hus!

Instruktioner

•Hvad værelse har du valgt at dekorere? Hvad er dens funktion? Hvilken stemning vil du gerne overbringe i rummet? Hvad objekter skal rummet i rækkefølge at opfylde dine ønsker? (For eksempel, lad os sige, du har valgt din stue. Du ønsker det skal være varmt og kid-venlige, med en traditionel tema. Din stue behov en stor opbevaringsskab til dvd'er og medier udstyr.)

•Dit værelse har tre områder for at koncentrere sig om - (1) væggene og loft, (2) tæppe eller gulvbelægning og vindue behandlinger, og (3) de møbler og tilbehør. Træffe beslutning om et farveskema, som vil omfatte alle disse områder. Fire farver er god, men du kunne have mere eller mindre. Hvis du har problemer med at plukke et farveskema, finde en stoffet mønster eller en væg maleri, der appellerer til dig og bruge farver fra der.

•Nu at du har din farveskema, beslutte, hvad farve dine vægge, gulve, gardiner, møbler og tilbehør vil være. En god farve strategi ville være at have væggene en lys farve, den store møbler en medium farve og tilbehør i et mørke eller lyse farve (f.eks. en rød lampeskærm eller orange pyntepuder).

•Decide på layout af dine møbler. Kortlægge dit værelse på et stykke papir. Hvis nogen af dine nuværende møbler ikke passer, overveje at male dem, at ændre deres udseende eller erstatte dem.

•Part for at designe et rum indebærer bestemmelse af hvad fungerer ikke i øjeblikket i dit værelse. Redigere noget ud af dit værelse, der ikke går med sit nye design.

•Der! Nu du har designet dit værelse! Nu kommer sjovt del af køber, hvad du har brug for, gøre det nødvendige arbejde i rummet (såsom maling eller bygge kabinetter) og arrangere dine møbler og tilbehør!


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com