Hvordan til at designe et soveværelse

August 1

Hvordan til at designe et soveværelse

Et soveværelse skal være et tilbagetog og pusterum fra dag. Designe dit soveværelse til at optage dine lyster og livsstil. Hvis du får fornøjelse med læsningen i slutningen af dagen, gøre et område i det store soveværelse for dig til at læse og bruge tid på. Begynde at designe dit soveværelse ved at lave en plan. Begynde med møbler arrangement og den overordnede farveskema. Skitsere det ønskede layout i rummet før du hoppe i og komme i gang.

Instruktioner

•Paint vægge i en neutral farve. Neutral betyder ikke hvide eller beige nødvendigvis. Andre neutrale farver inkluderer en blød salvie grøn og bleg smør gul. Male trim og loft i rummet en blød hvid farve.

•Sæt møbler på værelset. Tilføje en seng, sideborde og endog bogreoler, hvis det giver mening for dit værelse. Oprette et opholdsområde på den ene side af rummet i nærheden af et vindue. Placer en lille sofa, skrivebord og komfortable stol. Små borde til boliger bøger og at afholde en te kop fungerer godt i rummet.

•Tilføj belysning til soveværelset. Placere spot belysning kun i opholdsområdet eller steder i rummet, som du mener har brug for stærk lys. Tilføje stående gulv lamper i soveværelset. To til tre af dem bør arbejde. Hænge væg sconces på væggen. Hold belysning blødt og afslappende i nærheden af sengen, overveje ved hjælp af en lysdæmper lys, så du kan let justere det.

•Outfit seng med luksuriøst sengetøj. Bruge neutrale i silkeblød teksturer for lagner og tæpper. Tilføj en fed Talsmanden og pyntepuder i dyreprint eller dristige farver og mønstre.

•Tilføj gulvet tæpper. Overveje store, fluffy tæpper til at trække rummet sammen. Vælg tæpper, at indarbejde andre farver i rummet. Afhængigt af størrelsen af det store soveværelse, skal du placere to eller tre tæpper på gulvet.

•Sæt tilbehør i det store soveværelse. Store overdådige spejle og billedrammer fungerer godt. Et ensartet udseende, vælge billedrammer, der er alle de samme farve, såsom sort eller guld. Lysestager og indrammet kunst giver rummet en poleret look.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com