Hvordan til at designe et teater rum

March 19

Hvordan til at designe et teater rum

Et teater rum kan være et udmærket supplement til dit hjem. Hvis du og din ægtefælle eller andre familiemedlemmer nyde at se filmene, kan især dem, der har en masse action, så et teater rum virkelig bidrage til at øge din film-tv-oplevelse. Men før du kan begynde at nyde din nye teater værelse, får man designe det. Dette indebærer, at vælge hvilke elementer du ønsker at indarbejde og hvor de skal placeres inden for teater værelse.

Instruktioner

•Figure, det bedste sted i dit hjem til at designe dit teater værelse. Mange boligejere vælger en færdige kælder på grund af manglende lys og lyd. Enhver ekstra rum i dit hjem kan dog omdannes til et teater rum.

•Den op i rummet. Lysene bliver slået i løbet af filmen, men du stadig har brug for belysning. Forskellige typer af inventar kan bruges til at skabe mere af en teater erfaring, herunder spor belysning på gulvet.

•Look i de forskellige størrelser af tv-skærme kan du vælge fra. Generelt, for et teater rum, TV'et vil være mindst 27 til 31 inches, men du kan vælge et TV, der er langt over 40 inches.

•Sæt den første række af sæder i din hjemmebiograf værelse en passende mængde af fødder væk fra tv-skærmen. Dette vil afhænge af størrelse skærm du vælger. For eksempel, for en skærm, der er 27 til 31 inches, bør den første række af sæder være omkring 6 til 10 fod væk. En skærm af 32 til 40 inches behov siddepladser er 8 til 12 fod væk, og en skærm over 40 inches bør have siddepladser mindst 10 fødder væk men normalt 12 eller mere.

•Installer kabinet eller reoler omkring tv i din hjemmebiograf plads til at holde alt det forskellige udstyr, der er nødvendige for at oprette en teater erfaring, herunder medieafspillere, lydudstyr og ledninger.

•Medtagelse højttalere i forskellige steder rundt i lokalet til at skabe mere af en teater erfaring. Højttalerne generelt er på gulvet eller monteret på væggen på begge sider af tv, samt over eller under tv. Surround-højttalerne er placeret bag opholdsområdet.

•Tilføj ekstramateriale. Et teater rum er ikke bare om funktionaliteten--det handler også om stemning. Vælg farver, der ser mere som et teater, røde siddepladser og sort mure. Hænge klassiske filmplakater eller memorabilia fra gamle film huse. Få kreative og have det sjovt udsmykning dit hjem teater værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com