Hvordan til at designe et våbenhus

October 18

Selvom indgangsparti er uden for huset, er de grundlæggende aspekter af et hjem design og indretning. De tjener flere formål--de forskønne hjem, de giver det første indtryk, og tjener som en velkommen, at besøgende. Indgangsparti er brugt til at underholde besøgende, slappe af i morgen eller om eftermiddagen eller nyde en romantisk aften. Det er vigtigt, at våbenhuset er velholdt, fordi det er en afspejling af selve huset. Her er nogle retningslinjer til at huske når du udformer en veranda.

Instruktioner

Hvordan til at designe et våbenhus

•Vælg den korrekte møbler. Indgangsparti er som en forlængelse af en dagligstue. De indeholder normalt en møbler sæt såsom stole og/eller tabeller. Gyngestole er også populære veranda stykker. Nogle porches vælger en sofa swing, mens andre vælger pude sæder. Hvad møbler vælger du, være opmærksomme på strukturen i din veranda samt klima i dit område. Tag i betragtning, om våbenhuset er dækket eller ikke og hvor meget plads du har til at arbejde med. Disse ting diktere normalt slags møbler du kan placere i din veranda.

•Prøv at planlægge din veranda omkring et centralt tema, der vedrører dit hjems overordnede design eller atmosfære. Da våbenhuset er adskilt fra huset, kan du optage nogle designs, der supplerer huset. En helt anden veranda ønsker yderligere delt i to rum. Våbenhuset skal forberede besøgende på hvad de kan forvente med hensyn til indre af huset.

•Tilføj personlighed til veranda gennem accenter. Tæpper, borde og mantlepieces kan føjes til et våbenhus til at fremhæve et bestemt tema eller følelse på en subtil måde. De pynte en almindelig veranda uden at virke alt for prangende. Andre tabel stykker, kurve, krukker, lamper og smide puder kan også bruges til at fremhæve verandaen.

•Brug planter på verandaen. Som tidligere nævnt, en veranda er en forlængelse af stuen, men det er også aktier Karakteristik af en plæne eller haven. Våbenhuset er et rum, der begge anses for indvendig en extrerior, en bro mellem huset og verden udenfor. Porches blend begge komfort i en stue med afslapning og fred, som naturen giver. Planter er normalt findes i våbenhuset gennem hængende potter og terra cotta lerpotter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com