Hvordan til at designe et vaskerum Online

December 10

Hvordan til at designe et vaskerum Online

Du kan designe et værelse vaskerum online via downloades værelse planlægning software. Enkelt værelse planlægning software er tilgængelig for gratis; dog software med forbedrede værktøjer kan købes for $40, for Boligindretning funktioner kun, til $100 for arkitektur og design programmer. Disse programmer har flad, 2 og 3 3-d udsigt over vaskerum nemlig nemme visualization.

Med værelse målinger og grundlæggende ideer til element placering kan du designe den hele vaskerum online i et par trin.

Instruktioner

Dyrknings Tøjvask room designideer online til at bestemme, hvordan du plads til at se. Besøge seværdigheder såsom "This Old House" og "HGTV" (Se linkene i afsnittet henvisning nedenfor) og gennemgå billeder af vaskerum at afgøre om dit vasketøj værelse design. Overveje, hvor rummets elektricitet og gas linjer er placeret til at bestemme appliance placering.

•Indlæs værelse planlægning software som "IKEA Home Planner" eller "Google Sketch Up" (se links i ressource nedenfor) som gør det muligt at vælge rumindretning ved type værelse og dimensioner. Hvis du har købt software på en cd, indlæse disken og følge anvisningerne fra installationen. Vælg den passende form og målinger for dit bryggers til at begynde.

•Tilføj Tøjvask værelset elementer såsom elektricitet, vand og gas linjer, apparater, reoler og opbevaring, ved at vælge ikoner for hver og trække dem til det ønskede område i vaskerum. Du kan omarrangere elementer til at producere flere forskellige ideer. Du kan gemme hver visning og udskrive dem. du kan sammenligne indstillingerne før du vælger din præference.

•Indstil dit budget og forskning omkostningerne for de varer, du har brug for din vaskerum. Den "IKEA Home Planner" vil holde en liste over de møbler og omkostninger for hver IKEA element, du vælger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com