Hvordan til at designe et Vinyl gulv mønster

April 16

At skabe en gulvplads, ved hjælp af vinyl materialer giver mulighed for at vælge fra mange designs. Vinyl er fås i mønstre, der ligner marmor, granit, træ og mursten. Det virker godt, når bruges med fliser, løvtræ og tæppe, i mange kombinationer. Vinyl er tilgængelige i individuelle pladser, så det er nemt at installere i ternet mønstre og mønstre lavet til at ligne porcelæn flise firkanter. Der er en vinyl gulv løsning til at passe ethvert budget, og installere det vil opfriske en træt værelse hurtigt.

Instruktioner

•Review design bøger og magasiner med familie værelser, køkkener og bade. Kig over mange valg af vinyl gulvbelægning materialer i form af farver og teksturer. Bliv bekendt med hvordan man kan kombinere to farver til en ternet mønster. Se på andre muligheder såsom at bruge én farve i midten af rummet med en ramme i en kontrastfarve. Bemærk, hvordan vinyl nemt kombineres med fliser, trægulv eller tæppe til at give et værelse virkelige pizazz.

•Sketch et rum til at passe en tidsperiode. Tegne gulv med farveblyanter til at give en bedre idé om det endelige resultat. Bruge guld og sort vinyl fliser, fast i en ternet mønster, for at skabe en elegant 1940s look. Kombinere røde og hvide fliser i et køkken til en 1950s look. Brug store pladser i jæger grøn imiteret marmor firkanter i vinyl til at skabe en high-end look, der passer til 21 udsmykning.

•Review gulvbelægning kataloger for at bestemme forskellige vinyl typer og prisklasser. Figur firkantede optagelser til hvert værelse til at se, hvad passer til budgettet. Gøre notater om vinylgulve, der ligner klinker, f.eks. Sammenlign design kopiering mursten eller skifer samt. Bliv fortrolig med teksturer--begge slick vinyl fliser og dybt tekstureret--der kan arbejde i forskellige værelser i huset. Overveje en mursten-look vinyl, som en mulighed for en mudder værelse. Planlæg at bruge mørk grå faux-skifer vinyl fliser i en master badeværelse.

•Vælg vinyl plader baseret på lys og farve. Planlæg at installere hvid vinyl gulvbelægning med guld pletter i et helt nyt køkken med sorte apparater, f.eks. Brug den hvide gulve til at lyse op i rummet og gøre apparaterne, som skiller sig ud. Ordre ark Gulvbelægning i vinyl i en bleg grøn for et vaskerum med stark hvide apparater og vægge. Bruge gulvet til at tilføje baglokalet farve, hvis rummet har alt for mange hvide vægge.

•Work med vinyl tilføje markedsværdi. Uddan dig selv om hvor man kan bruge det passende. Ikke tilføje hvid vinyl gulvbelægning til master soveværelse, f.eks. Installere ægte træ gulve og tilføje vinyl til en mester bad. Ikke installere sheet vinyl i en vigtigste stue; bruge tæppe i stedet. Bruge store dele af sheet vinyl i et kælderrum i familien eller i børnenes badeværelser.

Tips & advarsler

  • Besøg andre hjem for at se hvad kan passe jeres. Spørg venner og bekendte om mærker og stilarter, de foretrækker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com