Hvordan til at designe et virtuelt badeværelse Online

February 3

Hvordan til at designe et virtuelt badeværelse Online

Har badeværelset, som du altid har drømt om er virkelig en gave. Da badeværelset er hvor de fleste mennesker starter og forberede sig på deres dag, er der ingen grund til, hvorfor det skulle være det mest ideelle sted for dig. Imidlertid kan designe dit badeværelse være en helt skræmmende opgave. Heldigvis, værelse design software kan hjælpe dig med at udforske alle muligheder for at designe dit badeværelse online, så når du gør endelig beslutninger i det virkelige liv, du føler dig helt tryg med dem.

Instruktioner

Armstrong

•Visit webstedet Armstrong (Se ressourcer). Gå til siden mærket "Designe et værelse." Klik på "Badeværelse." Vælg den stil du kan lide, at vælge fra traditionel, afslappet, moderne, klassiske og europæiske land.

•Experiment med forskellige væg, gulv og kabinettet farver ved at klikke på forskellige muligheder. Prøv en række kombinationer, indtil du finder det design, du bedst kan lide.

•Klik på fanen i bunden af den side, der siger "Gem projekt", hvis du er tilfreds med dit arbejde.

Badeværelse guider Planner

•Visit badeværelse guider Planner-webstedet (Se ressourcer). Marker figuren på dit badeværelse. Skriv i dimensioner. Klik på fanen "Opret rum" nederst på siden.

•Klik på fanen windows på følgende side for at tilføje windows til rummet. Skriv i størrelsen af windows du gerne og trække dem til området i rummet hvor du gerne vil have dem til at være. Vælg en venstrekanten eller højre svingende dør og trække den til området i dit værelse, hvor du ønsker.

•Klik på fanen, der siger "Indre vægge", hvis du gerne en indre væg og bestemme, hvor stor væg til at være. Træk den til det relevante område. Scanne gennem menuen muligt håndvaske, toiletter og lys, at markere elementer du tror ville være det rigtige for dit badeværelse og trække dem til det relevante sted på plantegningen.

•Fortsæt at eksperimentere, indtil du finder det layout, du bedst kan lide. Klik på "Gem" nederst på siden, når du er tilfreds.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com