Hvordan til at designe Falsework og forskalling

January 8

Hvordan til at designe Falsework og forskalling

Forskalling, også kendt som falsework, refererer til de midlertidige konstruktioner på plads til støbt beton bygningselementer. Forskalling kræves for mest beton vægge, plader, bjælker, footings og kolonner. Formularer kan være konstrueret og godkendt af kvalificeret onsite personale, eller pre-manipuleret forskalling systemer kan bruges. Pre-manipuleret forskalling er normalt mindre arbejdsintensive end brugerdefinerede forskalling, men job betingelser skønner ubrugelig. Projekter kan kræve forskalling design og tegninger skal være stemplet af en registreret professionel ingeniør.

Instruktioner

•Indstil lastning, der vil rejse gennem forskalling. Hvis du danner en kolonne, ville beregning af dimensioner og tykkelser af element bliver hældt og vægten af beton være nødvendigt. Beton vejer normalt 150 pounds per kubikfod, men Tilslagsstoffer eller ændrede egenskaber kunne gøre det vejer mere eller mindre. Få hjælp fra en betonforskalling ingeniør til at bestemme en nøjagtig lastning scenario.

•Kontrollér kapacitet i den ønskede danner system. Hvis du bruger en pre-manipuleret system, kan oplysningen findes i de tekniske brugsanvisninger forsynet med danner materialet. Hvis en brugerdefineret forskalling system er er designet, skal materiale egenskaber af træ, aluminium eller stål medlemmer indregnes i design. Konsultere en forskalling ingeniør for at kontrollere den kapacitet, du beregne.

•Kontrollér de arkitektoniske krav i projektet. Visse danner systemer ikke kan give grade af konkrete finish, der kræves af projektspecifikationer. Forskalling paneler kan ændres for at indeholde en overflade, der opfylder de arkitektoniske krav i jobbet. En højere kvalitet af krydsfiner kan være alt, hvad der er nødvendigt.

•Optag dine beregninger. De fleste projekter kræver beregninger skal forelægges bevise, at forskalling designet er sikker og effektiv. Beregninger kan udføres på mange software-programmer, eller pænt og professionelt på engineering papir.

•Construct forskalling layout tegninger. Tegninger er vigtige, hvis du laver arbejde selv, eller hvis du ordregivende en anden til at gøre det. Forskalling designs kan blive meget komplekse, og de snørklede og krav til en designet system vises bedst på et professionelt detaljeret tegning. Tegninger kan være afsluttet ved hjælp af computerstøttet udarbejdelsen software.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com