Hvordan til at designe Flex kanalen AC

November 11

Hvordan til at designe Flex kanalen AC

Når installation af centralvarme og air i en ældre hjem, er en af de mest forvirrende dele til gør det selv-ejeren ofte Sådan kører klimaanlæggets. Klimaanlæggets forbinder HVAC enhed, luftindtag og værelse registrerer så, der er opvarmet eller afkølet luft pumpes ind i hvert værelse. Kanalerne kan køres i crawlspace under dit hjem eller på loftet. Processen med at designe kanalsystem system er den samme uanset hvad.

Instruktioner

•Indstil hvor HVAC enhed vil blive placeret. Hvert mærke af enhed har specifikke producentens specifikationer, så sikre, at du er sikker på hvilken enhed, du installerer inden der træffes afgørelse om dets placering.

•Indstil hvor i dit hjem du vil installere luft indtag rist, og tegn en streg på din skitse forbinder indtaget med HVAC enhed. Dette er, hvor du vil køre dette afsnit af kanalsystem. Tjekke ruten til at sørge for der er ingen vægge, bjælker eller andre strukturelle forhindringer.

•Sæt rummet registrerer hvor du vil have dem i hvert værelse, og tegne streger på din skitse fra disse registre mod enheden HVAC. For at undgå forhindringer, er det ofte tilrådeligt at forbinde værelse registre til større "trunks," der derefter tilsluttes enheden HVAC.

•Tag din skitse og en strukturel planlægge dit hjem til din lokale koder kontor, eller har området inspiceres for at overholde lokale forskrifter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com