Hvordan til at designe grænser

March 21

Hvordan til at designe grænser

Grænser er en vidunderlig måde at definere områder, uanset om de er på kanten af en gang, eller bruges til at definere egenskaben linjer. Kanter kan endda være en have for sig selv, især når pladsen er et problem.

Instruktioner

•Undersøg din ejendom til at beslutte, hvor du ønsker at sætte i en have. En ting, der vil hjælpe i denne opgave er en ejendom kort. Disse er normalt en del af den litteratur, du får når du køber dit hus. Overføre kortet til millimeterpapir og lave flere tegninger af grænsen eller grænser placering.

•Decide hvad funktionen grænsen vil være. Grænsen er rent dekorative, eller ville det har praktiske elementer til det? For eksempel, er en grænse, der består af enårige og flerårige planter mindre praktisk eller spiselige end en, der består af urter eller morgenfrue. Du kan også vælge at bruge grænsen som en køkkenhave, hvis du er presset for plads.

•Pick planter til din grænse. Når du gør dette, skal du tage hensyn til solen, moistness af jorden samt pH-niveau. Jordbundens pH kan med held ændret med ordentlig jord tilskud--moistness af jorden mindre så måske-- men soleksponering er noget, der ikke kan ændres.

•Forbered senge af grænsen ifølge specifikationerne for de planter, du har valgt (Se trin 3). Plante blomster efter skala og farve. Hvis grænsen er beregnet til at blive set fra den ene side, kan du have højere planter, der vokser gradvist kortere foran. Hvis grænsen kan ses fra alle sider, kan du få midten være højere og kortere kanter eller har grænsen i forskellige størrelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com