Hvordan til at designe Handicap brusere

October 14

Hvordan til at designe Handicap brusere

Brusere kan udgøre hindringer for handicappede brugere. En handicappet bruser plads bør indeholde tilpasninger til kørestolsbrugere skal kunne bruge faciliteterne uafhængigt. Tilpasninger indebærer ikke store ændringer i en traditionelle bruser design. Overvejelser for en handicap bruser design omfatter plads, højde og adgang til enheder som brusebad sæder og sikkerheden barer.

Instruktioner

•Measure den tilgængelige plads til brusebad. Brug en faktiske kørestol til at afgøre, om der er nok plads til at manøvrere ind og ud af brusebad området, overføres til en bruser plads og flytte kørestolen væk.

•Kontroller gulvet i den foreslåede brusebad er flad med rigelig afløb, således at gulvet ikke er glatte. Brug af et brusebad bakke er ikke muligt, da væggene kan blokere adgang til kørestolen. Indarbejde en lille ridge i det design nederdele bruser indgangen og indeholder vand i bruseområdet. Dette er ikke nødvendigt, når bruseren er i en udpeget "vådrum" design.

•Opret privatliv for kørestolsbruger i brusebadet. Installere et gardin, skydedør eller en dør, der svinger udad, så rigelig plads til en kørestol til at passe igennem.

•Sæt handlingen brusebad styrer og komponenter inden for kørestolsbrugers rækkevidde. Disse omfatter brusehoved, taps, sæbe bakke og temperaturkontrol. Kørestolsbruger bør kunne nå alle komponenter uden strækker sig fra hans siddende stilling. For ikke-handicappede brugere, kan du installere en separat brusehoved indehaveren højere op, så de kan overføre bruseren for at have en håndfri-bruser.

•Installer en bruser plads i en højde, der gør det nemt at overføre til og fra kørestolen. En opklappelig sæde er en god idé, når pladsen er begrænset.

•Installer sikkerhed barer i en højde, hvor de kan være let greb af brugeren til støtte i tilfælde af et fald. Barer bør også være positioneret til at hjælpe den kørestolsbruger, transfer til og fra bruseren plads.

Tips & advarsler

  • Tillad som meget ekstra plads i bruseren som muligt at manøvrere kørestol for at forhindre stolen fra skade vægge og bruser apparater ved et uheld.
  • Hvis bruseren er baseret i et badeværelse, er det bedre at have badeværelse døre svinge udad at tillade kørestolsbruger at lukke døren bag ham.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com