Hvordan til at designe & installerer en badeværelse

July 4

Hvordan til at designe & installerer en badeværelse

Et badeværelse kan se godt designet med enkle inventar og passende farver. God placering af inventar og enkel kabinet vil give et flot kig til et lille eller stort badeværelse. Planlægge ud alle detaljer før du køber noget, men. Tegne nye plads til at sørge for der er rigelig plads til at bevæge sig og tilstrækkelig opbevaringsrum til at forhindre rod. Give en masse tanker til specielle funktioner du ønsker i badeværelset, således at du vil finde rummet glædeligt for kommende år.

Instruktioner

•Sketch dimensioner af rummet. Tegne forskellige placering kombinationer af inventar. Bruge udskæringer på millimeterpapir som en mulighed til at gennemgå forskellige placeringer. Vælg en passende væg vask forfængelighed område som focal point væg. Overveje vinduer, døre og porte i planlægningen hvor du skal placere inventar, fordi inventar skal passe omkring disse faste objekter.

•Sæt karret langs en solid væg med ingen vindue. Bruge denne placering for beskyttelse af personlige oplysninger og tilføje håndklædetørrer på væggen i nærheden af karret. Læg ikke karret på en væg med et stort vindue, hvis vinduet er høj på væggen eller omfatter matteret glas til beskyttelse af personlige oplysninger.

•Installer en bruser enhed i et hjørne af rummet. Vælg plads til venstre eller højre af gangen døren, men ikke blokere for visningen af håndvask forfængelighed fra bath's hovedindgang. Bruge en bruser-badekar enhed for at spare gulvplads, hvis separate enheder vil crowd rummet. Købe et hjørne glas brusebad med en buet glasfront som en anden pladsbesparende mulighed.

•Sæt toilet bag en mur. Bygge en taljen-høj mur for at adskille toiletstol fra forfængelighed, f.eks. Opbygge et gulv til loft væg for at skjule toiletstol, hvis værelset er stor. Planlæg ikke på toilettet til at skille sig ud i nogen måde, så Opret omgivende vægge og træværk til blend med farven på toilettet.

•Purchase passende reoler og opbevaring kabinetter. Oprette badeværelse til at se som rod-fri som muligt. Installer et større skab til værelset, hvis plads er til rådighed, til at holde håndklæder, toiletartikler og forsyninger. Få vist kun kunstobjekter eller varer, der har visuel appel på reoler eller oven på skabene. Bruge neutral eller bleg-farvet kasser eller kurve til at skjule småting på åbne reoler.

Tips & advarsler

  • Hvert badeværelse bør have en smuk farveskema. Dette kunne omfatte vægge malet lysegrøn med bleg gul flise gulv. En all-hvide badeværelse kan omfatte bleg blå inventar og en sort flisegulv.
  • Anmeldelse hjem-design bøger og badeværelse kataloger til at få ideer. Design et badeværelse har en beroligende virkning, så du vil nyde badning og dressing i rummet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com