Hvordan til at designe kanalen arbejde

October 3

Hvordan til at designe kanalen arbejde

På central aircondition i dit hus benytter et system med retur luftkanaler og luftkanaler levering til at holde hus temperaturen kølig og afbalanceret. Det kan sommetider være en udfordring at finde plads til disse kanaler i ældre boliger eller boliger, der er mere end én historie. Luft ventilationskanal arbejde design bør have minimal visuel effekt idet kanaler til at gøre deres job. Nogle design tips kan hjælpe dig.

Instruktioner

•Indstil hvilke værelser har den største varmebehov, og satte så mange af kanalerne som muligt inden for ydervægge af huset. Drywall og indramning form naturlige forbindelsesveje for kanalerne. Brug de udvendige vægge så meget som muligt at skabe den bedste balance af lufttemperatur i huset.

•Sæt en air supply kanalen og en tilbagevenden luftkanal i hvert værelse at flytte varm luft og bringe kølig luft. Læg ikke en tilbagevenden luftkanal i badeværelse og køkken, som en tilbagevenden luftkanal i disse værelser kan sprede lugte i hele huset.

•Hide anden historie AC kanalerne i ubrugt Tøjvask chutes, små toiletter eller en køkken spisekammer. Disse rum line ofte op med en anden historie indervæg hvorigennem du kan køre AC kanalen. Bruge fleksible rør i loftet til at indsamle varm luft og tømme det i en kanal, kører ind i kælderen.

•Installer louvered væg grill for at styre luftstrømmen i dit hus. Åbne og lukke disse grill efter temperaturen i rummet og uden justering den centrale termostat. Justere grill for at helt eller delvis blokere kold luft fra forsyning luftkanaler. Justere grill især i værelser hvor varmen belastningen er mindre og lufttemperaturen kan være for cool til tider

•Lay ud af den endelige optimal luftstrøm positioner af alle kanalen arbejde og grill på en plantegning, der viser placeringen af gulv bjælker, tag hofter, firewalls og andre strukturelle forhindringer. Mark, som fleksibel AC kanaler vil blive udsat og skal isolering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com